Na natjecanju u pripremi kolača u organizaciji Zajednice Talijana u Novigradu – podružnica Slow Food Istra, Valamar Rivijeru su predstavili Marija Franjić i Ivan Ergović, zaposlenici hotela Valamar Club Tamaris. Svoje slastičarsko umijeće su pokazali izvanrednom prezentacijom ukusnog kolača sa sirom i kestenom, za koji su osvojili prvu nagradu u kategoriji “Najljepši kolač večeri” te treće mjesto u kategoriji “Profesionalci”. “Ovakva natjecanja su izvanredna prilika za predstavljanje naše kreativnosti, a nagrade koje smo osvojili mogu nas samo potaknuti da budemo još bolji u onome što radimo”, izjavio je Ivan Ergović. “Prilikom ocjenjivanja uzimao se u obzir okus, način pripreme i sama prezentacija kolača. Konkurencija je bila velika, ali uz trud i dobru pripremu, rezultati ni ovaj put nisu izostali” – dodala je Marija Franjić.

Kolac-v

Valamarovi zaspolenici iz godine u godinu sudjeluju na brojnim kulinarskim natjecanjima, od kojih je najvažnije istaknuti državna prvenstva u organizaciji Hrvatskog kulinarskog saveza, gdje su Marija i Ivan 2014. godine osvojili zlatnu medalju u kategoriji “Restoranski meni”.

Valamar Rivijera je ponosna na postignute rezultate svojih zaposlenika na području kulinarstva te potiče sudjelovanje na raznim natjecanjima, događanjima i edukacijama, jer samo vrhunska usluga stvara zadovoljne goste i osigurava dugoročni poslovni uspjeh.