U organizaciji Hrvatske sekcije barmena pri UPUHH-u te uz podršku glavnog sponzora ODK Orsa drinks, 25. i 26. studenog održalo se natjecanje barmena u pripremanju before i after dinner koktela – “Barmen 2019”. 

Na ovogodišnjem natjecanju sudjelovala su 33 barmena iz najznačajnijih hotelskih kuća u Hrvatskoj, među kojima je bilo osam natjecatelja iz Valamara: Nino Karlovčec, Ivana Škoflić, Lara Šumberac, Klara Glavičić, Lara Tušek, Denis Španjol, Jugo Pende i Danijel Tomulić. 

Nakon kvalifikacija sa 33 natjecatelja po kategoriji te polufinala u koje je ušlo po 15 natjecatelja iz svake od njih, najboljih sedam barmena u pripremanju after i before dinner koktela borilo se u finalu za titulu Barmen 2019.  

Nakon dva dana natjecanja u kojem su sudjelovali brojni barmeni iz raznih hotela, hotelskih kuća i barova, barmeni Valamara još jednom su pokazali svoje vrhunsko umijeće u spravljanju barskih mješavina. 

Naši ValamarArtisti su pokazali svoju strast i ljubav prema barmenstvu te dokazali da se izvrsno snalaze u svijetu koktel-miksologije. 

Čestitamo svim sudionicima, a posebno pobjednicima: 

Before dinner: 

  1. mjesto Ivana Škoflić, Valamar CollectionGirandella Resort, Rabac 
  2. mjesto Danijel Tomulić, San Marino Sunny Resort, Rab
  3. mjesto Denis Španjol, Eva Sunny Hotel & Residence, Rab

Stručni rad Nino Karlovčec, Valamar Collection Girandella Resort, Rabac  

After dinner: 

  1. mjesto Nino Karlovčec, Valamar Collection Girandella Resort,Rabac  
  2. mjesto Jugo Pende,Valamar Padova Hotel, Rab 

Najbolja izvedba Denis Španjol, Eva Sunny Hotel & Residence, Rab