Nakon uspješne sezone naši su zaposlenici otisnuli u upoznavanje novih destinacija i običaja. Tako su se zaposlenici hotela Rubin Sunny uputili u Trakošćan i Varaždin.

U sunčanoj i raspjevanoj atmosferi stigli su do Varaždinske županije te uživali u prelijepom krajoliku dvorca Trakošćan (jednog od najljepših i najočuvanijih dvoraca iz bogate hrvatske baštine uvrštenog na popis najljepših dvoraca Europe). U Varaždinu ih je posebno dojmila iznimna spomenička i umjetnička baština s očuvanom raskošnom baroknom arhitektonskom cjelinom povijesne jezgre. Bila je to prilika za opušteno druženje i još bolje upoznavanje kolega i izvan radnog mjesta.

Tim hotela Valamar Crystal posjetio je Međimursku županiju u kojoj su upoznali običaje naše najsjevernije županije. Uz odlične međimurske specijalitete te cjelodnevno opuštanje u toplicama Sv. Martin na Muri na programu su imali i team building i okušali se u čarima raftinga na rijeci Dravi.

Kolege iz Valamar Tamaris Resorta uputili su se do našeg najvećeg otoka na Jadranu. Uz upoznavanje krčkih zanimljivosti, nisu propustili osladiti nepce poznatom Vrbničkom žlahtinom. Za kraj sezone tim hotela Valamar Zagreb posjetio je Ljubljanu i vinuo se u visine u samo srce Julijskih Alpi na planinu Vogel. Planinski zrak očigledno im je godio jer nisu skidali osmijeh s lica.