Hotel Valamar Diamant 23. je prosinca zasigurno bio jedan od najveselijih hotela u Istri jer su naši „Rivijeraši“ (Umirovljenički klub Galija iz Poreča) uz mnogo pjesme i veselja tradicionalno proslavili ulazak u novu godinu.

Dvjestotinjak umirovljenika veselilo se i zabavljalo do kasno u noć uz mješoviti zbor Galija i bogatu trpezu u kojoj su svi uživali te je kasnije i pohvalili. Na samom je početku sve prisutne pozdravio predsjednik Udruge Franc Dobrilović te posebno zahvalio Valamaru i njegovim djelatnicima na nezaboravnoj večeri.

Podrška kolegama u mirovini jedan je od programa društveno odgovornog poslovanja naše kompanije, a osnovni je cilj njegovati dugoročne odnose s umirovljenim zaposlenicima kao znak zahvalnosti za sve učinjeno tijekom radnoga vijeka, ali i s ciljem razmjene znanja i iskustva koja mogu doprinijeti rastu i razvoju Valamara. U prošloj smo godini s velikim zadovoljstvom naše umirovljenike odveli u posjet hotelima na Krku te ih ugostili na festivalu Poreč open air, a to je uistinu najmanje što možemo učiniti za ljude koji su najveći dio života proveli marljivo radeći u Valamaru stvarajući od njega vodeću turističku kompaniju u Hrvatskoj. Veselimo se druženju i u 2017. godini!