Za kraj 2018. godine, naši dragi bivši kolege, okupili su se na zajedničkom druženju u Valamar Sanfioru u Rapcu i Valamar Diamantu u Poreču.

U ugodnoj atmosferi doznali su sve novosti o kompaniji koja se i njihovom zaslugom danas zove liderom u odmorišnom turizmu te zaplesali i prisjetili se zajedničkim radnih dana.

Učimo jedni od drugih

U hotelu Valamar Sanfior okupilo se čak 90-ak Valamarovih umirovljenika. Na zajedničkom druženju pozdravio ih je Sandi Sinožić, direktor destinacije Rabac, govorio o najvećoj investiciji u hrvatskom turizmu koja je realizirana upravo u destinaciji Rabac i kako je kompanija ove godine obilježila 65. godišnjicu poslovanja. Deana Stipanović, voditeljica korporativnih poslova, predstavila im je projekte društvene odgovornosti i održivosti. Jedan je od naših devet krovnih programa društveno odgovornog poslovanja i Naši umirovljenici kojemu je cilj njegovati dugoročne odnose s umirovljenim zaposlenicima, u prvome redu kao znak zahvalnosti za sve što su učinili za Valamar, ali i s ciljem uključivanja bivših kolega te razmjene znanja i iskustva.

Tradicija za pet

Umirovljenici kluba „Galija“ iz Poreča proslavom završetka 2018. nastavili su svoju višegodišnju tradiciju. Svečanu je večeru otvorio predsjednik udruge Franc Dobrilović i zahvalio domaćinima, a prigodne riječi uz čestitke za blagdane uputio je i porečki gradonačelnik Loris Peršurić te naglasio da će tako brojnoj udruzi grad uvijek biti na raspolaganju. Zabavni dio večeri započeo je nastupom zbora „Galija“ koji je svojim repertoarom oduševio sve prisutne, baš kao i nastup novopečenih pjesnika Vesne Cvek i Izidora Brečevića koji su pročitali svoje pjesme napisane na istarskom dijalektu. Za veselje i zabavu pobrinula se i grupa „Vajk kontenti“ koja posljednjih godina uveseljava umirovljenike na plesnim večerima kluba. Više od 300 umirovljenika zabavljalo se do kasnih sati i već se raduju sljedećem susretu krajem ove godine.