U Dubrovniku je ovih dana započela još jedna izvrsna MICE sezona, a naši će kolege do kraja 2019. organizirati još 40-tak različitih događaja, uključujući velike kongrese i evente te ugostiti manje intencive grupe. 

 

Sezonu smo otvorili na najbolji mogući način – s iznimno mnogo događaja koji su u Dubrovniku okupili stručnjake iz različitih industrija. Tako je Valamar Lacroma Dubrovnik Hotel po treći put ugostio kongres  internacionalne kompanije Deloitte i njegovih 250 sudionika iz Švedske. Više od 900 sudionika okupilo se u Dubrovniku na 33. godišnjoj konferenciji Europskog društva za zdravstvenu psihologiju u organizaciji Hrvatskog psihološkog društva. Uslijedila je zatim i FEICA 2019 European Adhesive & Sealant Conference and EXPO – Europska konferencija o ljepilu i brtvilu.

Početkom listopada Valamar Lacroma Dubrovnik ugostit će također i 14. konferenciju o održivom razvoju sustava energije, vode i okoliša (SDEWES – Sustainable Development of Energy, Water and Environment Systems), a u studenom će biti domaćin Design Districta, sajma namještaja.

Valamar Collection Dubrovnik President Hotel bit će mjesto održavanja Rotary kongresa u organizaciji međunarodnog Rotary instituta u studenome.

Navedeni događaji samo su dio onoga što nas očekuje u mjesecima pred nama, a odlični rezultati svakako su ishod kontinuiranih ulaganja u podizanje kvalitete u poslovnom segmentu, koji zajedno sa stručnim osobljem postavlja visoke standarde u regiji i šire, bilo da su u pitanju veliki kongresi koji okupljaju tisuće sudionika ili pak manji sastanci.