Valamar dobitnik prestižne nagrade Euromoney Real Estate

Ovoga je rujna Valamar Riviera dobila prestižnu nagradu Euromoney Real Estate u kategoriji „predvodnik u razvoju turističke imovine“ u Hrvatskoj. To je već druga nagrada koju specijalizirani financijski časopis Euromoney dodjeljuje našoj kompaniji, nakon što je prije dvije godine proglašena najbolje upravljanom hotelijerskom kompanijom u regiji srednje i istočne Europe. Nagrade Euromoney priznate su u cijelom svijetu kao simbol poslovne izvrsnosti. Dodjeljuju se temeljem istraživanja u kojem sudjeluju savjetnici u prometu nekretnina, developeri, investitori, korisnici nekretnina i bankari iz cijelog svijeta. Istraživanje je ove godine provedeno 13. put, a u njemu su sudjelovala 2463 profesionalca iz 1218 tvrtki sa 75 tržišta nekretnina u cijelom svijetu. Časopis Euromoney izlazi od 1969. godine kao izdanje tvrtke Euromoney Institutional Investor, jednog od najvećih svjetskih nakladnika specijalističkih publikacija iz područja financija.

 

Valamar Isabella hotel među najbojih 20 domaćih hotela

TripAdvisor je jedan od najrelevantnijih izvora ako želite saznati koje hotele ili restorane trebate posjetiti. Liste se slažu prema ocjenama korisnika, a među najboljih 20 hrvatskih hotela nalazi se i naš hotel Valamar Isabella s ukupno 492 recenzije, od kojih je 358 s ocjenom odličan!

 

World Travel Awards 2017: turistički Oscar za naše hotele

I ove su godine naši hoteli osvojili najprestižnije turističke nagrade World Travel Awards i time potvrdili iznimnu kvalitetu usluge te visoko postavljene standarde u turizmu. Tri su naša hotela u četiri kategorije „pomela“ konkurenciju u kojoj su se našli redom renomirani hrvatski hoteli, mnogi od njih s kategorijom pet zvjezdica.

Već petu godinu zaredom porečki hotel Valamar Riviera proglašen je vodećim hrvatskim boutique hotelom, dok je rabački Valamar Girandella Resort, iako tek otvoren ove godine, već nagrađen kao vodeći hrvatski resort. Hotel Valamar Lacroma Dubrovnik najbolji je u čak dvjema kategorijama jer već četvrtu godinu za redom osvaja prestižnu nagradu za vodeći poslovni hotel, a kao vodeći hotel u Hrvatskoj bio je proglašen već tri puta 2013., 2015. i 2016. godine.

„Osvajanje nagrade World Travel Awards već petu godinu zaredom najbolji je pokazatelj našeg neprestanog nastojanja da pružimo vrhunsku uslugu. Priznanje za vodeći boutique hotel u Hrvatskoj rezultat je kontinuiranog angažmana svih bivših i sadašnjih zaposlenika hotela Valamar Riviera te je velika motivacija cijelom timu da s izvrsnim radom nastavi i u nadolazećim godinama“,  izjavio je direktor hotela Valamar Riviera Marko Miš.

Marko Miš, direktor hotela Valamar Riviera

„Kada u prvoj godini poslovanja dobijete ovakvu nagradu, čast je kudikamo veća, baš kao i odgovornost da opravdamo ovo priznanje. Valamar Riviera je ovogodišnjom investicijom Rabac pretvorila u vrhunsku odmorišnu destinaciju, što su i naši gosti i struka prepoznali kao iznimnu vrijednost. Ovo je nagrada svima nama koji neumorno radimo na pružanju vrhunske usluge i zadovoljstvu gostiju“, poručila je Karmela Višković, direktorica Valalamar Girandella Resorta.

Karmela Višković, direktorica Valalamar Girandella Resorta

„Nagrada za najbolji poslovni hotel dokaz je da Valamar Lacroma Dubrovnik postiže vrhunske rezultate u kongresnom turizmu, kao i da kontinuirano radi na unaprjeđenju kvalitete usluge. World Travel Awards priznanje je potvrda svim zaposlenicima da rade odličan posao te da je Valamar Lacroma Dubrovnik bio i ostao prvi izbor među kongresnim hotelima u Hrvatskoj“, istaknuo je Ivica Sabljić, direktor hotela Valamar Lacroma Dubrovnik.

Ivica Sabljić, direktor hotela Valamar Lacroma Dubrovnik

Nagrada World Travel Awards dodjeljuje se od 1993. godine te već 24. godinu zaredom odaje priznanja i nagrađuje svjetska postignuća u turističkom sektoru. Hvale je novine Wall Street Journal kao Oscar industrije putovanja, a nagrade World Travel Awards pokrivaju širok raspon kategorija. Kandidati se biraju glasovima profesionalaca iz turističke industrije pa je uistinu velika čast biti u konkurenciji za ovaj prestižni kipić. Čestitamo svim kolegama i timovima nagrađenih objekata!