Istarski Lanterna Premium Camping Resort i Solaris Camping te krčki Krk Premium Camping Resort krajem siječnja dobili su nova najviša priznanja njemačkog autokluba ADAC te nizozemskog ANWB-a. Krk Premium Camping Resort 5* tako je  ovjenčan nagradom ADAC SUPER Platz 2018, dok su Lanterna Premium Camping Resort 4*, Solaris Camping 3* i Krk Premium Camping Resort 5* nagrađeni priznanjem ANWB TOP 2018.
Istodobno je ANWB u jakoj konkurenciji među čak 9400 kampova odabrao Lanterna Premium Camping Resort i nominiran je za inovativni kamp godine (s najviše implementiranih novosti) u konkurenciji četiriju europskih kampova te za kamp godine u konkurenciji 16 kampova.

Uza sve to, agencija Selectcamp je  Lanterna Premium Camping Resorte dodijelila prvo mjesto za INOVACAMP za kamp s najviše noviteta u 2017. u Europi.

Vrhunska usluga, praćenje trendova i uvođenje inovativnih rješenja  na tržištu misao je vodilja našeg poslovanja u kamping segmentu. Lanterna Premium Camping Resort i Krk Premium Camping Resort su se već ranije svrstali uz bok odabranih kampova koji predstavljaju uzor ostalim kampovima u Europi. Naravno, ova su nam priznanja dodatna motivacija da budemo još bolji te u nadolazećem razdoblju nastavimo s dodatnim ulaganjima u sadržaj i ponudu naših kampova“, izjavio je Davor Brenko, potpredsjednik za prodaju i marketing Valamar Riviere.