Novouređena plaža Girandella, osim što privlači prirodnim ljepotama, potpuno uređenim šetnicama i hortikulturom te raznim tematskim plažama, bogatija je i za zabavni program na koji su dobrodošli svi ljubitelji sunca, mora i dobrih vibracija.

Riječ je o novom beach partyju Dobre vibracije. Svake subote od 14 do 18 sati sve do 16. rujna posjetitelji Girandelle i Sundance Beach Cluba mogu uživati i u opuštenoj ljetnoj party atmosferi, uz popust na popularna ljetna pića Mojito, Aperol Spritz i Valamar Summer Star, DJ glazbu i atraktivan glazbeno-scenski nastup gosta iznenađenja. Djecu očekuje poseban zabavni program na dječjem igralištu Girandella i pod vodstvom animacijskog tima Valamara i omiljene maskote Mara.

Uz to je organiziran i fotografski natječaj na društvenim mrežama: potrebno je snimiti najljepši trenutak na Girandelli i fotografiju objaviti na vlastitom profilu na Instagramu uz hashtag #girandellaparty ili uz isti hashtag fotografiju objaviti pod komentare uz objavu o foto-natječaju na službenoj Facebook stranici Valamar Hotels & Resorts. Svaki tjedan bira se najbolja fotografija, a dobitnici za nagradu u Sundance Beach Baru mogu birati između ukusnog gourmet burgera za dvije osobe ili dva koktela po izboru. Još stignete!