Od 15. siječnja funkciju direktora Sektora prodaje naše kompanije preuzeo je dosadašnji voditelj Odjela grupne i MICE prodaje za regiju sjever Vrsaranin David Manojlović.
David je započeo karijeru u Valamar Rivieri prije devet godina kao pripravnik. Njegov je razvojni put uključivao i rad na pozicijama stručnog suradnika grupne prodaje, specijalista za ključne kupce i filler programe, voditelja leisure prodaje, koordinatora inhouse prodaje, voditelja Odjela grupne i MICE prodaje te vditelja projekta razvoja MICE segmenata.

Zahvaljujem svojim nadređenima na ukazanom povjerenju u vođenje jednog od ključnih sektora u našoj kompaniji. Od samog dolaska u Valamar imao sam priliku rasti i napredovati zahvaljujući starijim kolegama mentorima te odličnom Valamarovu sustavu razvoja kompetencija i usavršavanja, kao i programu Valamar akademije“, istaknuo je David.

Jedna je od ključnih poluga razvoja menadžmenta usmjerenje Valamar Riviere na internu promociju pa je najveći broj menadžera rastao i razvijao se unutar kompanije, baš poput Davida.