I ove smo godine, već dvanaesti put, nagrađeni prestižnim certifikatom Poslodavac partner za izvrsnost pri upravljanju ljudskim potencijalima, ostvarivši pritom još bolji rezultat u odnosu na prethodnu godinu.

Posebno je naglašena briga za zaposlenike i ravnoteža poslovnog i privatnog života, a upravo se u inicijativama iz tog područja najbolje vidi snaga ljudskih potencijala. Također se na vrlo kvalitetan način postupa sa sezonskim zaposlenicima, koji su prepoznati kao ključni za uspješno poslovanje tvrtke. Valamar se ističe dostupnošću i raznolikošću edukacija koje se nude svim stalnim i sezonskim zaposlenicima, te kvalitetnom internom komunikacijom, a redovito se provode ispitivanja stavova zaposlenika temeljem kojih se nastoji iz godine u godinu Valamar učiniti još boljim mjestom za rad.

Mary Ann Dizdar, voditeljica projekata u Sektoru ljudskih potencijala, primila je certifikat Poslodavac partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke Selectio.

„Certifikat Poslodavac partner zaista je vrijedno priznanje svim Valamarovim inicijativama na području razvoja ljudskih potencijala i cijelom timu koji na tome predano radi. Već je dvanaesti put zaredom prepoznata naša briga za zaposlenike preko brojnih edukacija i treninga, motiviranja i nagrađivanja, efikasne organizacije posla te odličnih uvjeta rada. Priznanje je ujedno i značajna motivacija da stavljajući zaposlenike u fokus našeg poslovanja nastavimo biti primjerom dobre prakse hrvatskim kompanijama te jedan od najpoželjnijih poslodavaca u turizmu“, izjavila je Mary Ann.