Nakon 34 godine rada u našoj kompaniji, ovih smo dana u zasluženu mirovinu ispratili dragu kolegicu Goranu Jugovac-Benčić, IT specijalisticu za aplikativnu podršku u Sektoru informatike i korisničke potpore.

I to kako! Kolege iz Sektora iznajmili su na 48 sati Mercedes C klase kako bi se naša Gorana kući odvezla u stilu. No pravo ju je iznenađenje dočekalo u kabini jer je dobila zlatni lančić s privjeskom na kojemu piše Gorana (da bi joj ime ostalo upisano zlatnim slovima), buket cvijeća te kartonskoga Ronalda u pravoj veličini (da ne bude sama u autu).

„Uvijek sam radila u informatici pri uvođenju novih programskih rješenja te usklađivanju postojećih procedura rada sa zahtjevima novih rješenja. Tijekom svih ovih godina upoznala sam puno divnih ljudi i stekla puno prijatelja. Razvoj informatike od mojih studentskih dana do danas je nevjerojatan pa je u ono doba, prije više od 30 godina, današnja razina razvoja tehnologije programskih alata, infrastrukture i komunikacija bila gotovo pa znanstvena fantastika.

Zahvaljujući tvrtki Riviera, koja je prepoznala nove trendove u IT-ju, uloženo je puno truda i vremena u moj razvoj i napredovanje, ali me to i zadovoljavalo jer me oduvijek privlačilo upoznavanje i učenje novoga. Svojim dragim kolegama iz Sektora zahvaljujem od srca na prekrasnim godinama provedenima s njima te ovom originalnom iznenađenju. To zasigurno nikad neću zaboraviti“, rekla nam je Gorana.

Kolegama će Gorana nedostajati, ali smo sigurni da će naša vedra kolegica ubrzo naći nove hobije i uživati u ispunjenim danima.