Zahvaljujući trudu naših vrijednih djelatnica hotel Argosy dobio je predivan spa-centar

Tko od nas nije barem jednom u životu osjetio blagodati spa centra i dopustio da ga se – barem na sat vremena – razmazi opuštajućim tretmanima, ugodnom atmosferom i brižnim osobljem? Za jedno takvo utočište uvelike su zaslužne naše kolegice iz hotela Argosy, redom fizioterapeutkinje Adriana iz Dubrovnika, Jelena iz Ludbrega te Kristina iz Metkovića koje su, pod budnim okom šefice Belinde, stvorile pravi mali rajski kutak.

„Zona sjajnog osjećaja“ (well being zone) u dubrovačkom hotelu Argosy uvijek je zahvaljujući gostoljubivosti djelatnika i kvaliteti usluge bila omiljena među gostima koji su upravo tu vidjeli idealnu priliku za opuštanje i „punjenje baterija“. Osluškujući njihove želje i potrebe, naše su tri kolegice zajedničkim snagama uspjele osmisliti i konstruirati predivan spa-centar u kojemu nude još veći broj raznovrsnih usluga. Naime, prošle je godine uređena posebna soba za tretmane, a ove su godine od jedne nekorištene sobe za opuštanje napravile sobu za parove koja je posebno popularna jer omogućuje istodobne tretmane za dvije osobe. Reakcije su bile iznad svih očekivanja, a gosti su posebno pohvalili osoblje spa-centra čijim se vještim rukama rado prepuštaju i potom izlaze opušteni i revitalizirani.

Osim što su zajedničkim trudom obogatile ponudu hotela, djevojke uistinu uživaju u svom poslu i već pripremaju nove planove i projekte, a posebnu energiju kojom zrače te stalnu vedrinu i osmijeh na licima gosti prepoznaju i cijene.

Osim što su iznimne u svome poslu, ističu da rado i svakodnevno pomažu svima kojima je pomoć potrebna, kako kolegama, tako i gostima pa se nerijetko događalo da uskoče u pomoć do dolaska hitne pomoći pri nezgodama ili ozljedama. Sve to, kako ističu naše djevojke, ne bi bilo moguće da nisu dobar tim i da nemaju tako dobru voditeljicu. Djevojke Belindu doživljavaju kao majku te uživaju zaista veliko povjerenje. Potpuno zasluženo, rekli bismo. Radujemo se njihovim novim projektima!