Naši kolege u Zagrebu, Osijeku i Splitu predstavili su uvjete zapošljavanja i prednosti koje Valamar nudi svojim zaposlenicima. Ove će godine Valamar ponuditi 1200 ugovora za stalnog sezonca u okviru programa V+3 i 300 novih ugovora za stalni radni odnos.

Više od 130 poslodavaca i 11.000 građana zainteresiranih za posao u turizmu okupilo se nedavno na Danima poslova u turizmu u Zagrebu, Splitu i Osijeku.

Ogroman interes posjetitelji su pokazali upravo za Valamar čiji je prostor bio jedan od najposjećenijih. Naši su ih kolege informirali o uvjetima zapošljavanja i prednostima koje Valamar nudi svojim zaposlenicima.

Valamar će ove godine u visokoj sezoni zapošljavati gotovo 7000 djelatnika u svojim hotelima, ljetovalištima i kampovima od Istre i Kvarnera do Dubrovnika. Za 2019. godinu ponudit će 1200 ugovora za stalnog sezonca u okviru programa V+3 i 300 novih ugovora za stalni radni odnos.

Osiguravajući svojim zaposlenicima iznadprosječne uvjete rada i vodeći brigu o njihovoj dobrobiti Valamar se davno pozicionirao kao najpoželjniji poslodavac u turizmu. I u narednim ćemo godinama nastaviti uvoditi nove mjere kako bismo održali zadovoljstvo svih Valamartista.

U svim svojim destinacijama, Valamar je organizirao i Dane otvorenih vrata koji su također okupili velik broj ljudi koji razmišljaju o karijeri u turizmu. Svi oni dobili su priliku iz prve ruke doznati sve što ih je zanimalo o uvjetima i prednostima rada u Valamaru. Upravo to i je cilj manifestacija poput ovih – omogućiti povezivanje poslodavaca i nezaposlenih koji, na jednom mjestu kroz izravnu komunikaciju, mogu dobiti sve informacije o mogućnostima za zapošljavanje.