Iako je u Valamaru tek prvu sezonu, naša je Martina oduševljena svojim poslom, čak se prijavila i za stalnog sezonca i trenutačno ne može zamisliti bolji posao ili raditi što drugo.

Biti svakodnevno u kontaktu s ljudima, brinuti se o njihovu zdravlju, dati sve od sebe da se osjećaju dobro i ugodno… Otprilike tako bismo mogli opisati posao terapeuta. A kako bismo mogli opisati terapeuta koji to s posebnim guštom radi svakodnevno i pritom obožava svoj posao? To je naša Martina Matišić, terapeutkinja u Wellness centru Baška u hotelu Corinthia! Osim što ćete je najčešće zateći u sobi za tretmane u kojoj radi pilinge, masaže i tretmane lica, ponekad je možete naći i na recepciji wellness centra jer povremeno uskoči kao zamjena. Kako ćete je prepoznati? Po zaraznom osmijehu i energiji koja je karakteristična za ljude kojima je životna misija učiniti da se drugi osjećaju bolje.

Martina objašnjava zašto najviše uživa masirati: „Volim pomoći masažom jer je svaki klijent individua za sebe, svaka su leđa drugačija i svi donose specifične probleme.“ Najveća joj je nagrada kada dobije povratnu informaciju od klijenta da se osjeća bolje.

 

–    Kada gost dođe, Martina mu se predstavi, povede u prostor za tretmane i objasni cijelu proceduru (o kakvoj masaži je riječ, kakvi proizvodi se pritom koriste i sl.). – Foto 1 i 2

  • Martina tretmane provodi isključivo prema potrebama i željama svojih klijenata, a oni joj se prepuštaju s potpunim povjerenjem. – foto 3-5
  • Nakon tretmana klijentu se ponudi čaj ili voda te ga se zamoli da popuni anketu o zadovoljstvu objektom. – foto 6 i 7

 

 

Kada klijent ode, Martinin posao nije gotov. Za 10 do 15 minuta novi klijent stiže te valja sve prebrisati i dezinfincirati te ga sa smiješkom dočekati.