Predavač, trener i savjetnik u području ljudskog kapitala i razvoja managementa Ivica Vrančić iz tvrtke Verantius u lipnju je za zaposlenike Valamara održao predavanje na temu Organizacijska kultura.

Više od 100 ValamArtista u porečkom je Picalu imalo priliku čuti zašto kažemo da ‘organizacijska kultura jede strategiju za doručak’.

Vrančić je u svom predavanju naglasio važnost kompatibilnosti sustava vrijednosti kompanije i njenih zaposlenika te međuljudskih odnosa kao ključne elemente zadovoljstva zaposlenika. Naveo je kako je unutar svake kompanije potrebno graditi vrijednosti i kulturu, razvijati ljude i organizaciju te osigurati dvosmjernu komunikaciju i međusobno poštivanje zaposlenika i njihovih različitosti na svim razinama. Na kraju predavanja zaključio je da je svatko od nas zaslužan za kulturu koju njegujemo unutar organizacije pa stoga svatko od nas mora biti primjer ponašanja i kulture koje želimo vidjeti kod drugih.

Nakon Ivice Vrančića, kratko predavanje o aktivnostima te planu jačanja i razvoja organizacijske kulture u Valamaru održala je Ivana Budin Arhanić, potpredsjednica za poslovni razvoj i korporativne poslove.