Valamar želi biti izvrstan domaćin svojim gostima, ali i zaposlenicima. Posebno onima koji dolaze u našu veliku Valamar obitelj prvi put.

Svima koji prvi put dolaze u Valamarov svijet želimo toplu i srdačnu dobrodošlicu! Kako bismo informirali zaposlenike o našim vrijednostima, ciljevima i sustavima nagrađivanja i napredovanja, Sektor operacija, Ljudski potencijali i Sektor kvalitete zajednički organiziraju tzv. orijentacijske prezentacije!

Orijentacijske prezentacije organizirane su po destinacijama i klasterima, a u srdačnoj atmosferi saznaje se što znači dobar posao u Valamaru, kako zajednički gradimo izvrsnost usluge te kakav je sustav nagrađivanja u Valamaru. Zaposlenike pozdravljaju direktori objekata u destinaciji ili klasteru, a nakon zajedničke igre i zakuske svi naši novi zaposlenici mogu prošetati i upoznati objekte u kojima rade.

Orijentacijske prezentacije doprinos su kreiranju vrhunske kulture usluge te poticaj za proaktivnost, kreativnost i gostoljubivost u timskom duhu i domaćoj atmosferi.