„I živjeli su sretno do kraja života…“, rečenica je kojom završava većina bajki. Sve djevojčice sanjaju o savršenom vjenčanju i svi smo svjesni koliko je važan taj dan. Pripreme, sastanci, kušanja, detalji – sve mora biti savršeno. Ove je godine broj vjenčanja značajno porastao. Naši gosti odlaze s nezaboravnim sjećanjima i osmijehom na licu, zadovoljni što su odabrali upravo Valamar Rivijeru i kod nas uplovili u bračnu luku. Dopustite nam da s vama podijelimo e-poruku koju smo nedavno dobili. Pošiljatelji poruke hvale našu organizaciju i predanost te, prije svega, Mihaelu Štifanić koja je vjenčanjem Michelle i Sandra ostvarila sve njihove snove. Hvala ti, Mihaela, što si našim gostima priredila pravu bajku!

E-poruka:

Poštovani,
upravo sam prolazila kroz svoje e-poruke (uskoro odlazim na porodiljni) i shvatila kako vam nisam javila svoje dojmove.
Godina dana je iza nas, no mi još uvijek sanjamo o fantastičnom vjenčanju iz snova <3. Bio je to najljepši događaj u našem životu, no ništa od toga se ne bi dogodilo da nije bilo Mihaele i organizatorice vjenčanja Samanthe. Za sve su zaslužne upravo njih dvije!

Iako je bila riječ o našem vjenčanju, ni u jednom trenutku toga dana nismo osjetili potrebu bilo što organizirati – sve je bilo onako kako je trebalo biti i naši su se gosti sjajno proveli. I danas pričaju o vjenčanju, predivnom Poreču, fantastičnoj ružičastoj vili, ljetovalištu Isabella Island, hrani, suncu i toplini vašeg osoblja. Osim toga, sve je bilo organizirano do detalja, od same ceremonije do večere prije vjenčanja na Isabelli. Naši su gosti bili oduševljeni lokacijom, zalaskom sunca, hranom i ambijentom.

Već smo odlučili sve to ponoviti za našu desetu godišnjicu i ne sumnjam da ćemo se 2025. godine vratiti u Villu Polesini.

Nadamo se da cijenite svoju zaposlenicu Mihaelu jer je jedna od onih ljudi koje svakako treba držati uza se. Ne postoje riječi kojima bismo opisali koliko je jednostavna i fantastična!

Radujemo se povratku u Poreč sljedeće godine s našom curicom.

Srdačan pozdrav,
Michelle i Sandro Ratković