Lanterna Premium Camping Resort, Solaris Camping Resort i Krk Premium Camping Resort od početka prosinca ponosni su nositelji oznake Top camping 2019, najvišeg priznanja za kvalitetu kampova koje dodjeljuje nizozemski kraljevski autoklub ANWB temeljem ocjena njihovih inspektora.

Lani su inspektori ANWB-a obišli više od 2000 kampova u Europi, a pri ocjenjivanju su se posebno vodili razinom kvalitete sanitarnoga čvora, bazena, parcela, rekreacijske i ugostiteljske ponude. Ocjene se iskazuju u zvjezdicama, a maksimalna je ocjena pet zvjezdica i jedina donosi oznaku Top camping. Kampovi ocijenjeni ocjenama od 3 do 4,5 dobivaju oznaku ANWB Approved campsite te se u toj kategoriji nalazi 11 naših kampova. Kampovi s tim dvjema oznakama ujedno se i objavljuju u godišnjem ANWB kamping vodiču.

„U posljednje dvije godine Valamar intenzivno ulaže u segment kampinga podižući kvalitetu smještaja i razvijajući nove, inovativne sadržaje i ponude za svoje goste. Kampovi danas postaju pravi mali gradovi u kojima gosti mogu pronaći sve što im je potrebno za savršen odmor. Ponosni smo što ta naša nastojanja i trud prepoznaje i struka pa nam ovo priznanje, nakon ADAC-ove oznake ADAC SUPER Platz 2019. za Lanterna Premium Camping Resort, Krk Premium Camping Resort i Baška Beach Camping Resort (ex Zablaće) uistinu mnogo znači, ali nas istovremeno i motivira da i dalje ulažemo u kvalitetu i bogat sadržaj naših kamping ljetovališta“, izjavio je direktor operacija za kampove i direktor regije u Valamar Rivieri Bruno Radoš.

U Europi trenutačno ima 180 kampova s oznakom ANWB Top camping 2019, a među njima je i 11 hrvatskih. Oznaka ANWB Top camping predstavlja jamstvo vrhunske kvalitete.