Ove godine obilježavamo već petu sezonu donacijskoga programa Tisuću dana na Jadranskom moru kojim djeci bez odgovarajuće skrbi, djeci iz obitelji slabijeg imovinskog stanja, s određenim zdravstvenim poteškoćama i djeci s posebnim potrebama omogućujemo ljetovanje u našim objektima.

Samo u 2017. godini donirano je više od tisuću noćenja za više od 300 djece i voditelja, a u protekle četiri godine kod nas je ljetovalo više od 1500 djece i voditelja iz svih dijelova Hrvatske.

I hrvatski su građani prepoznali vrijednost projekta pa je tako Valamar Riviera jedina kompanija u Hrvatskoj koja je za ovaj program prošle godine dobila nagradu Ponos Hrvatske, a ove godine i nagradu Hrvatske udruge za odnose s javnošću Grand prix za komunikaciju o ovom donacijskom programu.

Tisuću dana na Jadranskom moru provodi se u okviru našega programa društveno odgovornog poslovanja Veliko srce Valamara, kojim aktivno i kontinuirano podupiremo udruge i inicijative u lokalnoj zajednici, brinemo se o najugroženijim i najpotrebitijim slojevima društva te doprinosimo razvoju kulture uzajamnosti. Natječaj za novi ciklus programa trajao je od 10. do 20. travnja.

Zahvala jedne udruge

Valamar sunce, Valamar sreća

u hotelu Valamara doživljena najveća.

Bilo nam je lijepo

kao u raju

poželjeli smo da ostanemo u dubrovačkom kraju.

Predobar hotel, vi divni ljudi

u nama se dječja želja za ostankom još dana budi.

Najbolji ste u svemu

hvala što vas Hrvatska ima

jer osim nama svoje srce dali ste svima.

Djeci kao nama ovo puno znači

iza bura oluja i crnih dana koje smo prošli

na vaša vrata odmah bismo došli.

Dajte nam da i ovaj put sanjamo lijepe snove

te da naše zdravlje

nakon boravka kod vas bude sve bolje i bolje!

Hvala vam,  nosimo vas u srcu

Vole vas zahvalna djeca