Dobarposaouvalamaru.com je novo centralno infromativno web mjesto za sve posjetitelje koji su zainteresirani za posao i karijeru u najvećoj turističkoj kompaniji u Hrvatskoj.

Web stranica donosi sve informacije o prijavama za posao, uvjetima rada, pogodnostima koje ostvaruju zaposlenici, detaljne opise poslova u sektorima Valamara, sve o praksama, stipendijama i mogućnostima rada za učenike i studente te cijeli niz drugih informativnih noviteta vezanih uz sve segmente ljudskih potencijala.

“Cilj nam je na jednom mjestu imati odgovore na sva pitanja o temi zapošljavanja, karijere, napredovanja i uvjeta rada u Valamaru. I, naravno,  posjetitelje stranice pretvoriti u potencijalne zaposlenike Valamara”, istaknula je Antonija Žedelj, voditelj projekta.

Kao sedmi TOP poslodavac u zemlji i najpoželjniji poslodavac u turizmu, Valamar je stranicu pokrenuo s ciljem da zainteresiranima na jednom mjestu ponudi sve informacije o tome kako doći do dinamičnog posla i karijere u 34 Valamarova hotela i ljetovališta te 15 kamping ljetovališta, ali i kako do posla u korporativnim funkcijama u destinacijama od Istre i Kvarnera do Dubrovnika.

Stranica nudi potpuniji i pregledniji sadržaj, pretraživanje poslova, informacije o programima edukacija i treninga te o razvoju karijere. Tu su i brojne korisne informacije i novosti iz područja upravljanja ljudskim potencijalima u Valamaru te atraktivna i raznolika ponuda poslova. Na stranici postoji i mogućnost prijave na newsletter kako bi se posjetitelje odmah obavijestilo o otvorenom natječaju za radno mjesto koje ih zanima.

www.dobarposaouvalamaru.com