Valamar Riviera ove će godine premašiti brojku od 6600 zaposlenih u 30 hotela i 15 kampova u Poreču i Rapcu, na otocima Rabu i Krku te u Dubrovniku. Kao najveća turistička kompanija i s pravima koje jamčimo stalnim i sezonskim radnicima jedan smo od najpoželjnijih poslodavaca u državi.

U Valamaru je u tijeku intenzivno zapošljavanje za nadolazeću sezonu. Interes za zapošljavanje kod jednog od najpoželjnijih poslodavaca u turizmu je velik te nam se značajan broj sezonskih zaposlenika vraća iz godine u godinu. Samo neki od razloga su iznadprosječne plaće koje su 20 posto više od prosjeka sektora, odlični uvjeti rada, osiguran smještaj za nedomicilne sezonce uz tri obroka dnevno na teret poslodavca, kvalitetna organizacija posla i poštivanje prava radnika. Zato nam je uvijek drago kad naši zaposlenici osobama koje su u potrazi za poslom kažu za Dobar posao u Valamaru.

Smještaj za nedomicilne sezonce u Valamaru dosegnuo je nove standarde u Hrvatskoj u hotelima za zaposlenike Kuća Valamar u Krku i Rapcu, a od ove godine i u Poreču.

Zaposlenike u Kući Valamar čekaju sobe s potpuno novim namještajem i vlastitim kupaonicama, televizorom i hladnjakom; potpuno opremljena kuhinja, blagovaonica, prostor za odmor s Play Stationom, TV-om, DVD-om, WiFi-jem i besplatnim Internetom, praonica s perilicom i sušilicom rublja, vrt s roštiljem i fitness spravama.

Briga o zaposlenicima jedna je od naših strateških inicijativa i stoga ove godine planiramo potpisati čak 1200 ugovora za stalne sezonce i 400 novih ugovora za stalni radni odnos.

Valamar +3

Tražimo različite profile zaposlenika, ponajviše konobare ili konobarice, sobarice, kuhare ili kuharice, prodavače, pomoćne kuhare, čistačice, kuhinjske radnike, pomoćne konobare, animatore, recepcionare, sommeliere, pizza-majstore, vrtlare i druge. Biti stalni sezonac u Valamaru u programu Valamar +3 znači jamstvo zapošljavanja najmanje 9 do 12 mjeseci svake od naredne triju godina, što jamči i stabilna i kvalitetna primanja tijekom cijele godine. U trogodišnjem pak razdoblju stalni sezonac zaslužuje status zaposlenog radnika te produženo mirovinsko i zdravstveno osiguranje. Osim toga, sezonski je posao i prvi korak prema stalnom cjelogodišnjem zapošljavanju.

Valamar Riviera ujedno je i najveći investitor u turizam te je do sada uložila više od četiri milijarde kuna u hotele, ljetovališta i kampove koji su dobitnici brojnih međunarodnih nagrada i priznanja. Sve nas to čini kompanijom s najboljim uvjetima u Hrvatskoj za rad u turizmu, kompanijom koja pruža priliku za razvoj karijere u najatraktivnijem gospodarskom sektoru.

Jedan je od naših strateških ciljeva biti prepoznani kao najpoželjniji poslodavac u turizmu i stoga kontinuirano ulažemo u ljudske potencijale s ciljem progresivnog povećavanja plaća i poboljšavanja uvjeta za rad. Iza nas su dvije sjajne godine rasta poslovanja izvan glavne turističke sezone i taj se trend očekuje i u narednom razdoblju.

Brojne prilike

Kao najveći poslodavac u sektoru nosimo veliku odgovornost pokazati što znači kvalitetno upravljanje ljudskim potencijalima, a što je rezultiralo razvitkom niza kvalitetnih mjera i programa.

Nudimo brojne prilike za posao, razvoj karijere i napredovanje pa tako osiguravamo više od 20 sati edukacija i treninga po zaposleniku, 18 programa nagrađivanja za zaposlenike te redovnu dodatnu stimulaciju i božićnicu na kraju godine.

Svi se sezonci zainteresirani za rad u Valamaru prijavljuju za posao preko kompanijske mrežne stranice www.valamar-riviera.com.

Upoznajte svoje prijatelje s pogodnostima sezonskog rada u Valamaru:

  • Valamar Riviera nudi najbolje uvjete u Hrvatskoj za sezonski rad u turizmu.
  • Plaća u Valamaru 20 je posto veća od prosječne plaće u turističkom sektoru.
  • Za sve sezonske radnike koji dolaze raditi u destinacije izvan svog mjesta prebivališta osiguran je smještaj i tri obroka dnevno na teret poslodavca
  • Valamar je uložio više od 60 milijuna kuna u Kuću Valamar, hotele za sezonske zaposlenike u destinacijama
  • Sezonski je posao prvi korak prema stalnom cjelogodišnjem zapošljavanju i razvoju karijere u turizmu jer je Valamar za 2018. godinu ponudio 1200 ugovora za stalnog sezonca u okviru programa Valamar +3 i 400 novih ugovora za stalni radni odnos.