Već su treću godinu zaredom Valamar Collection Dubrovnik President Hotel i Valamar Collection Isabella Island Resort zasluženo ušli u društvo najluksuznijih hotela prema izboru svjetske organizacije World Luxury Hotel Awards koja nagradama potvrđuje kvalitetu luksuznih hotela diljem svijeta.

Hotel Valamar Collection Dubrovnik President nagrađen je kao najbolji europski luksuzni resort na plaži (Luxury Beach Resort), dok je Valamar Collection Isabella Island Resort ponio nagradu kao najbolji svjetski luksuzni otočni resort (Luxury Island Resort).

Čast nam je i ove godine naći se u društvu najboljih ne samo prema ocjeni struke, nego i samih gostiju. To priznanje pripada cijeloj Valamar Rivieri i svim zaposlenicima koji neumorno, ali i strastveno pristupaju svojoj osnovnoj misiji: pružanju nezaboravnih trenutaka našim gostima. U godini u kojoj smo svijetu predstavili svoje brendirano obećanje Valamar All You Can Holiday ta nam nagrada znači i znatno više“, rekao je tom prigodom direktor Valamar Collection Isabella Island Resorta Denis Prevolšek.

„Luksuz nije nešto što se podrazumijeva olako jer je potreban snažan i složan tim učinkovitih, vrijednih, posvećenih i motiviranih zaposlenika koji će svakoga dana napraviti korak više kako bi baš svakom gostu pružili osjećaj da su ovdje uz njih i najvažniji na svijetu i da nema te želje koja im neće biti ispunjena. Upravo tako se radi u Valamaru, a iznimna je čast kada to prepoznaju i gosti i struka“, nadovezao se Ivan Sabljić, direktor hotela Valamar Collection Dubrovnik President.

Četiri medalje za TUI Family Life Bellevue Resort

Na godišnjoj konferenciji TUI Family Life ove godine održanoj u Turskoj rabački TUI Family Life Bellevue Resort ponovno je osvojio brojne nagrade. Naime, drugu je godinu zaredom osvojio zlato za najbolji Wi-Fi među svim hotelima TUI Family Life u svijetu, dok je u kategoriji „room condition“, koja se odnosi na opće stanje interijera i kvalitete same hotelske sobe, i kategoriji implementacije koncepta TUI Family Life osvojio srebrna priznanja. Brončanu je nagradu odnio za besprijekornu čistoću hotelskih soba.

Iznimno smo ponosni što smo osvojili čak četiri nagrade na ovogodišnjoj konferenciji TUI Family Life uz svjetsku konkurenciju, a zahvaljujući upravo našim gostima. U Valamaru je gost na prvome mjestu, a ovo priznanje to svakako i potvrđuje te nas potiče da i dalje razvijamo izvrsnost naše usluge i da gostima pružamo nezaboravno iskustvo boravka u našim destinacijama”, izjavila je Patricia Golja, direktorica TUI Family Life Bellevue Resorta.