Ako ste vječito u potrazi za nekim novim mjestom u kojemu ćete se prepustiti uživanju u ležernoj atmosferi, laganoj talijanskoj kuhinji i dobrom provodu s ekipom, imamo prijedlog za vas! U turističkom naselju Borik u blizini hotela Valamar Zagreb, Valamar Pinia i Pical ljubitelji ukusnih zalogaja pronaći će nove „morske baze“ za obiteljski izlazak ili opušteno druženje uz pogled na more. Nova središta gastronomije i zabave uređena su u prepoznatljivom Valamarovu duhu i prema vrhunskim svjetskim standardima, a namijenjena su ljubiteljima dobre hrane, kvalitetnih pića i iznimno popularnog craft piva.

Tratoria La Pentola objedinjuje bogatu gastronomsku ponudu u duhu talijanske kuhinje, a posebno se ističe domaćom, ručno rađenom tjesteninom. Gostima nudi i klasična jela s roštilja, ukusna rižota te vruće bruschette i riblje specijalitete.

Craft Beer&Grill odličan je izbor za sve koji preferiraju dobro i kvalitetno meso s roštilja zaliti odličnim hladnim craft pivom. Smješten kraj tratorije La Pentola i mora, Craft Beer&Grill gostima nudi vrhunsku atmosferu pivnice s dvadesetak vrsta biranih domaćih i stranih piva, čiji će spretni majstori kuhari oduševiti goste burgerima iz kućne radinosti.

Tratorija i pivnica otvoreni su svima svakoga dana od 10 do 23 sata, a tri dana u tjednu (utorak, petak i subota) gosti se mogu opustiti uz živu, akustičnu glazbu lokalnih bendova. I ne brinite se, parkiranje se ne naplaćuje pa možete ostati sve do „fajrunta“ 😊.