Prvi Poreč Open Air donio je mnogo našem gradu, oduševio naše goste i razveselio naše partnere… O njemu pričamo i s posebnim ga se zadovoljstvom sjećamo i danas

Mnogo je redaka u posljednjim brojevima ViV-a posvećeno našem festivalu života, ali mnogo se toga i događalo tijekom tri njegova nezaboravna mjeseca. Princeze iz bajke, laserski show, mitovi naše lijepe Istre, žongleri, ulični zabavljači, mnogo dobre glazbe, svjetske i domaće glazbene zvijezde, kino na otvorenom… Baš je svaki dan uveseljavao stotine gostiju i naših sugrađana pa se Poreč uistinu pretvorio u veliku pozornicu.

Mnogo je pisama zahvale i pohvala posjetitelja pristiglo na naše adrese, razgovarali smo s našim partnerima ugostiteljima koji nas također hvale, a domaće su zvijezde sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama dijelile dojmove s festivala. Baš se svima uvukao pod kožu!

 

Veliko hvala svim sudionicima koji su naš festival učinili upravo kakvim ga pamtimo – nezaboravnim i jednostavno fantastičnim.

Pozdrav tim POAF-a!

Upravo smo se vratili iz Poreča nakon dvotjednog odmora i druga nam je godina za redom što provodimo godišnji odmor u Poreču. Ovaj je festival uistinu velik dodatak jer je značajno popravio dojam i podigao razinu zabave ove godine. Išli smo na Open Air Cinema četiri večeri i bilo je čarobno sjediti pod zvijezdama na onim udobnim stolicama i uživati u filmu! Odlična ideja!

Uspjeli smo prijeći na drugi dio otoka u nedjelju navečer kako bismo bili na događaju koji se ondje održavao. Bilo je stvarno zabavno i uživali smo u jednom od vrhunaca našeg odmora.

Ostale smo večeri provodili promatrajući cirkuske ili glazbene točke kada bismo prolazili ulicom. Oni su također bili dobri, ali Open Air Cinema i Istria Inspirit su nam najdraži.

Najviše žalimo što je 2Cellos započeo festival i nismo ih mogli vidjeti. Stvarno bi bilo divno da smo bili tamo u tom periodu.

Naravno i da je moj sin tinejdžer bio strašno razočaran što smo se morali vratiti kući prije početka MTV Summer Blast Festivala ovaj tjedan!

Čestitam svima koji su bili uključeni u vaš festival i mislim da je to bio veliki uspjeh. Bilo je fantastično što je sve bilo besplatno! Stvarno smo uživali. Nadam se da ćete sve ponoviti i iduće godine i da će biti još veće i još bolje!

Hvala vam što ste naš odmor učinili tako posebnim!

Mnogo lijepih pozdrava iz Irske,

Deirdre O’Driscoll