Valamar je u srpnju ove godine objavio natječaj za sudjelovanje u programu Super ValamArtista s ciljem okupljanja kolega koji se u svoje slobodno vrijeme aktivno bave sportom ili su aktivni u lokalnoj zajednici u području humanitarnog rada, promicanja kulture ili zaštite okoliša.

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti kolege koje smo odabrali za našu prvu generaciju Super ValamArtista. S obzirom na to da ćemo kroz u sljedećim objavama detaljnije predstaviti kolege i njihove aktivnosti i uspjehe, ovdje vam predstavljamo svakog od njih, pa krenimo redom:

ZAGREB

Željka Bolfan

Specijalist korporativnih komunikacija

Željka se sportom bavi cijeli život. Nakon što je deset godina intenzivno trenirala košarku, posljednje se četiri godine aktivno bavi CrossFitom te je dio vodećeg tima poznatog zagrebačkog kluba CrossFit Maksimir. Također, pobjednica je ovogodišnjeg RTL-ovog sportskog showa Fittest Family. Osim toga, Željka je i licencirani fitness instruktor, a posebno je zanima utjecaj sporta na zdravlje, s naglaskom na područje rehabilitacije i prehrane.

POREČ

Ivan Kajfeš

Voditelj održavanja okoliša

Ivan je zasigurno najbrži član našeg tima Super ValamArtista. Kao ljubitelj Trail utrka, redovito je pri samom vrhu najboljih s najboljim rezultatima. Ove je godine u serijalu trail running utrka – Kvarner Trails – u ukupnom poretku zauzeo prvo mjesto. S obzirom na to da je tijekom zimskih mjeseci u našem Obertauernu, iskoristio je priliku i počeo se baviti Ski mountaineeringom (SKIMO).

Vojka Kotiga

Specijalist za projektnu administraciju

Naša je Vojka najbolji primjer toga kako jedna osoba zaista može promijeniti stvari. Svojom je aktivnošću u lokalnoj zajednici pomogla doprinijeti velikom uspjehu kojim se sad može pohvaliti njena općina Motovun, jedna od prvih općina u Hrvatskoj koja je napravila hranilišta za mačke u starogradskoj jezgri te sterilizirala sve ulične mačke.

Masimo Krizmanić

Voditelj mjenjačkog poslovanja i koordinator gotovinskih transakcija

Masimo se od svoje šeste godine života aktivno bavi nogometom. Trenutno igra za nogometni klub NK Buje koji se natječe u 4. HNL, a ove godine i u Hrvatskom nogometnom kupu budući da su prošle godine osvojili županijski kup. U pauzi od nogometa, rekreativno se bavi vožnjom bicikla, snowboardingom i wakebordingom. Osim sportskog dijela koji čini glavninu njegovog slobodnog vremena, također je aktivan član Dobrovoljnog vatrogasnog društva „Grom“ Kaštelir-Labinci.

David Velenik

IT specijalist za sustav poslovne inteligencije

Kao dugogodišnji član ronilačkog kluba RK Ugor iz Vrsara, David je izrazito aktivan u lokalnoj zajednici. U sklopu aktivnosti kluba, svake godine sudjeluje u značajnom broju aktivnosti od važnosti za lokalnu zajednicu i područje Istarske županije, vezane uz podizanje svijesti o vrijednosti i zaštiti našeg podmorja. Trenutno pohađa edukaciju za voditelja ronjenja u klubu.

RABAC

Monika Derosi Crnogorac

Recepcionar

Monika je vlasnica i direktorica Plesnog&Fitness studia IL MOVIMENTO koji okuplja 150 aktivnih članova godišnje – djece i odraslih. Osim toga, licencirani je Zumba fitness instruktor i plesni sudac u sastavu International Dance Federation. Već 9 godina aktivno djeluje na području Labina i Labinštine te sudjeluje u velikom broju nastupa i događanja, ali i sama organizira mnogobrojne humanitarne akcije, plesne radionice, natjecanja i slične evente.

DUBROVNIK

Renata Matušić

Voditelj domaćinstva

Naša se Renata oduvijek bavi svime što je povezano sa sportom, umjetnošću i plesom.

Od djetinjstva se bavi suvremenim plesovima, a od 2012. na nagovor trenerice svoje kćeri odlučuje se okušati u step plesu u plesnom studiju Step’n Jazz Dubrovnik.  Kroz umjetnički ples koji je spoj sporta i kulture promiče zdrav život, predstavlja svoj grad na državnoj razini te potiče i ostale na aktivno bavljenje bilo kojom vrstom sporta, kulture i humanitarnog jer smatra da, osim što je pozitivno djeluju na zdravlje, sve te aktivnosti dodatno povezuju i zbližavaju ljude.