Strategija razvoja proizvoda počiva na planovima inovativnog unapređenja Valamar programa s potpisom s fokusom na upscale i premium dio portfelja. Ti procesi jednako obuhvaćaju Valamarove hotele i ljetovališta te segment kamping ljetovališta.

Jako je važno da su programi s potpisom jasno povezani s core vrijednostima brenda Valamar koji gosta uvijek stavlja na prvo mjesto. Ključnu ulogu u tome ima razvoj tailor-made uslužnih koncepata za svaki ciljani segment gostiju.

Valamar stalno radi na unapređenju svih postojećih programa, a od sada u svakom broju VIV-a možete saznati nešto više programu s potpisom koji predstavljamo.

Tako vam u ovom broju predstavljamo V LEVEL program s potpisom koji samim nazivom označava ekskluzivne privilegije i personalizirane usluge stavljene na raspolaganje gostima biranih objekata iz Valamarovog premium portfelja. V LEVEL usluga dostupna je u Valamar Collection Marea Suites, Valamar Collection Isabella Island Resort, Valamar Collection Girandella Resort, Valamar Collection Imperial Hotel, Valamar Collection Dubrovnik President, Valamar Lacroma Dubrovnik Hotel

te našim gostima poboljšava i obogaćuje destinacijski doživljaj.

Što nudi V LEVEL usluga:

Ono po čemu se V LEVEL program ističe jest upravo ta posebnost dodatnih usluga i sadržaja kako u smještaju tako i u hrani i piću koji  svojom specifičnošću i raznovrsnošću nadmašuju ostalu ponudu. Od same prijave do odjave, gosti uživaju u vrhunskoj razini proizvoda i usluga te jedinstvenom iskustvu. Od vrhunske gastronomske ponude do luksuznih sadržaja i izleta po mjeri gosta, svaki trenutak proveden u Valamarovim premium objektima osmišljen je kako bi pružio savršenu ravnotežu opuštanja, istraživanja i užitka.

Goste korisnike V LEVEL usluge dočekuje se s osvježavajućim paketom dobrodošlice i personaliziranom prijavom na izdvojenoj V level  recepciji. Za vrijeme odmora mogu uživati u vrhunskom gourmet doručku i večeri u ekskluzivnom restoranu Momenti te im je osigurano prvenstvo rezervacije dine around usluge koja im omogućuje zamjenu pansionske večere za večeru u jednom od odabranih à la carte restorana po povoljnijoj cijeni. Na raspolaganju im je i ‘Signature experiences’ u sklopu kojih za njih pripremamo doživljaje po želji poput romantičnog piknika ili krstarenja u zalazak sunca.

Korisnicima V LEVEL usluge na raspolaganju je i V Level lounge – ekskluzivna zona za opuštanje, imaju rezerviranu ležaljku sa suncobranom na plaži, svaki dan ih čeka i ‘Bubbly hour’, besplatno popodnevno osvježenje koje uključuje pjenušac i lagane snackove te ‘Healthy hour’ kada im poslužujemo voće, zdrave kanapee i aromatiziranu vodu. Ove je godine goste primio i Valamar Collection Marea Suites u kojem su kompletna usluga i smještaj podignuti na V LEVEL razinu.

Kod V LEVEL usluge vodi se računa o svakom i najsitnijem detalju, pa je gostima na raspolaganju šest različitih jastuka, časopisi, smart TV, oprema za plažu, Nespresso set za kavu, pladanj s probranim čajevima, a konstantno im je dostupan i concierge koji će im osigurati sve, od ulaznica za muzej do partnera za partiju tenisa.

V LEVEL usluga pruža našim gostima jedinstven odmor osmišljen po njihovoj mjeri. Osim što imaju najbolji mogući smještaj, naši ValamArtisti se brinu da im ništa ne nedostaje te da u Valamaru dobiju odmor kao nigdje drugdje.