Investicijom vrijednom pola milijarde kuna Valamar Riviera stvara nove vrijednosti za cijelu destinaciju i time će, uz nova zapošljavanja, utjecati i na strukturu gostiju i kvalitetu ponude, a u konačnici i na standard i kvalitetu života svih građana.

Na tribini održanoj 7. listopada u Gradskoj knjižnici, u organizaciji Grada Labina i na poziv gradonačelnika g. Tulija Demetlike, predstavili smo projektni plan naših investicija u Rapcu, koje će destinaciju repozicionirati u vodeću odmorišnu destinaciju visoke kategorije te, samim time, omogućiti više od 300 novih radnih mjesta.

Na tribini su sudjelovali predstavnici Gradskog vijeća Grada Labina, Turističke zajednice grada Labina, upravnih odjela Grada Labina, Odbora za urbanizam, graditeljstvo i komunalne poslove Gradskog vijeća, koncesionari, predstavnici gradskih tvrtki te predstavnici Mjesnog odbora Rabac. Tom je prigodom naglašeno kako se ovom investicijom stvaraju nove vrijednosti za cijelu destinaciju i što će, uz nova zapošljavanja, utjecati i na strukturu gostiju i kvalitetu ponude, a u konačnici i na standard i kvalitetu života svih građana Labinštine.

Posebnu će vrijednost svim građanima i posjetiteljima donijeti uređivanje novih 150 metara staze kojom će se povezati dva dijela sadašnje šetnice uz more pored današnjeg restorana Girandella, što će omogućiti brojnim šetačima i biciklistima neprekinuti lungomare duž cijeloga područja. Ljubitelje aktivnosti u prirodi razveselit će i nove biciklističke staze uz budući rekreacijsko-biciklistički park Bike-trim te unapređivanje ostalih sportskih sadržaja i dječjih igrališta. Rabac će dobiti i atraktivnu ugostiteljsku ponudu uz brojne nove ugostiteljske objekte, uključujući novi Beach club, Green & Grill, Steak house i niz drugih.

Rekonstrukcija i gradnja dvaju novih luksuznih ljetovališta u Rapcu, Family Life Bellevue Resort 4* i Valamar Girandella Resort 4*, već su započeli svečanim otvorenjem gradilišta 10. listopada. Radujemo se novoj vizuri Rapca i novim brojnim gostima!