Treningom za europske distributere predstavljena je nova Mazda 3 koja je krajem ožujka obilježila početak još jedne izvrsne kongresne sezone u Valamarovim hotelima na Babinom kuku.

Novi model Mazde 3 u Dubrovniku je okupio više od 850 sudionika u čak tri Valamarova hotela – Valamar Collection Dubrovnik President, Valamar Lacroma Dubrovnik te Valamar Argosy. Uz mnogobrojne posjete korporativnih grupa i velikih međunarodnih skupova u našim dubrovačkim hotelima, sredinom travnja hotel Valamar Lacroma bio je ponosni domaćin međunarodne konferencije EENA 112.

European Emergency number Association (EENA 112) u Dubrovniku je okupio više od 750 stručnjaka koji brinu o javnoj sigurnosti, od profesionalnih službi sigurnosti, do mobilnih operatera i predstavnika EU institucija. U hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik, raspravljalo se o novim tehnologijama u javnoj sigurnosti poput korištenja dronova, ali i o prijetnjama klimatskih promjena. Na konferenciji je sudjelovao i član ekipe ronioca koji su spašavali djecu iz poplavljene špilje na Tajlandu u lipnju prošle godine.

Da je interes za organizacijom poslovnih događanja na jugu Hrvatske iz dana u dan sve veći dokazuje odlična kongresna predsezona dok su navedena poslovna događanja samo dio onoga što nas na Babinu kuku ove godine očekuje.