Ove su godine na Rabu realizirana značajna ulaganja u unapređivanje kvalitete sadržaja i usluga i konkurentnost destinacije Rab, idealne za organizaciju poslovnih sastanaka, incentiva, team buildinga i manjih konferencija. Stoga smo u goste pozvali naše MICE agente u potpuno obnovljeni i redizajnirani Valamar Collection Imperial Hotel i u novouređeni Valamar Padova Hotel*.

Fam trips (familiarisation trips) studijska su putovanja organizirana za turističke agente i organizatore događanja. Organizator tzv. „putovanja zbližavanja“ poziva ključne predstavnike iz partnerskih tvrtki da iskuse sve najbolje što destinacija može ponuditi. Osim što su obrazovne prirode i veoma poučna, takva su putovanja i zabavna te predstavljaju najbolji način na koji možemo klijentima predstaviti našu sveukupnu ponudu.

S tim smo ciljem u srpnju u naš Rab pozvali predstavnike domaćih MICE agencija i organizatore sastanaka (meeting planer) te im predstavili naše hotele kao odlične lokacije za organizaciju team buildinga, konferencija i ostalih korporativnih okupljanja. Predstavnicima agencija Penta PCO & Travel agency, PBZ Card d.o.o., Wanderlust events, MeetME, CWT Meeting & Events (Globtour Event d.o.o.), Maks travel d.o.o. i Pro PUTUJ d.o.o. pripremili smo bogat dvodnevni program i… oduševili ih.

Predstavili smo im smještajne kapacitete, konferencijske dvorane, povijesne prostore i ostale sadržaje koji odgovaraju zahtjevima određenih evenata. Tijekom prvoga dana upoznali smo ih s ponudom naših hotela, rapskim delicijama i poveli u obilazak prelijepog Raba, a navečer su zajedno uživali u prekrasnom ambijentu i terasi restorana i wine bara „Veritas“ Valamar Collection Imperial Hotela 4* kušajući tradicijska jela sljubljena s vrhunskim vinima.

Drugoga smo ih dana poveli na izlet brodom na Pag pa su mogli vidjeti atraktivnu luku, a na putu do Jakišnice na Pagu imali smo sreću vidjeti i dupine. Za ugodan boravak naših gostiju zaslužni su kolege domaćini Damjan Dumić, Antonio Beg, Vesna Kajfeš Pende i Zrinka Madunić. Nakon izleta gosti su ih pozdravili prepuni dojmova pa se nadamo kako će nam se uskoro i vratiti.

„Zaista je zadovoljstvo nakon više godina vidjeti kako je vraćen sjaj rapskim hotelima i imate odličan MICE produkt. Na nama je sada da ga ponudimo potencijalnim klijentima. Kolegama sam već poslala informacije s detaljima, a svakako ćemo Imperial preporučiti našim klijentima za godišnje sastanke.“

Mirela Gašpar, PBZ Card d.o.o., putnička agencija

„Draga Zrinka, hvala tebi na prekrasnoj organizaciji, lijepim trenucima, finoj hrani i svemu. Bilo je prelijepo. Hoteli su odlični.“
Marina Posavec, PRO PUTUJ d.o.o., putnička agencija

„Draga Zrinka, hvala na sjajnoj organizaciji, druženju i hrani… 😊 Meni je zaista bilo divno i svakako ću hotele nuditi klijentima (posebno Padovu).“
Ana Skolan, CWT Meetings & Events – Independently owned and operated by Globtour Event d.o.o.