Međunarodna konferencija „Microsoft Extreme 365“ održana u drugoj polovici ožujka u hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik obilježila je početak očekivano odlične kongresne sezone u našim hotelima na Babinu kuku te još jednom potvrdila da je interes za organizacijom poslovnih događanja na samom jugu Hrvatske iz dana u dan sve veći.

Ova partnerska i korisnička konferencija, koja je održana u hotelima Valamar Dubrovnik President i Valamar Lacroma Dubrovnik, okupila je 600 korisnika rješenja „Microsoft Dynamics 365“ s područja čitave Europe.

Vrhunska konferencije

Najveće godišnje događanje Europskoga badmintonskog saveza „BEC51st Badminton Europe“ od 12. do 15. travnja okupit će više od stotinu sudionika s njihovim pratnjama na kongresu u hotelu Valamar Dubrovnik President, a završit će velikim gala događajem na kojemu će se dodijeliti nagrade najboljim europskim igračima badmintona, najboljem projektu godine te individualcima koji su posebno pridonijeli razvoju toga sporta u protekloj godini.

ADIT 2018 („Advances in Diabetes and Insulin therapy“) konferencija je o temi napretka u liječenju dijabetesa i ove će godine od 15. do 17. travnja treći put biti održana u hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik i okupiti 500 delegata, dok će kraj travnja biti rezerviran za 45. izložbu, forum i kongres EFCLIN („European Federation of the Contact Lens and IOL Industries“) na kojemu će se dvjestotinjak proizvođača i distributera kontaktnih i intraokularnih leća okupiti u hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik.

Organizacija na razini

„Navedena su poslovna događanja naravno tek dio svega što nas očekuje u narednih nekoliko mjeseci jer je i novoobnovljeni hotel Valamar Argosy i prije samog otvaranja potaknuo velik interes za održavanjem manjih sastanaka i okupljanjem manjih stimulativnih skupina, dok hotel Valamar Dubrovnik President tradicionalno privlači korporacijske skupine iz Europe i SAD-a. Radujemo se i iznimno bogatoj kongresnoj posezoni“, ističe Marilka Tovarac, voditeljica odjela MICE prodaje u dubrovačkoj podružnici Valamar Riviere.

„Nakon što se objekt Valamar Lacroma Dubrovnik i u 2017. ‘okitio’ najprestižnijom turističkom nagradom World Travel Awards u čak dvjema kategorijama, za vodeći poslovni hotel i za vodeći hotel u Hrvatskoj, ponosni smo što organizacijom brojnih događanja međunarodnog i domaćeg karaktera iz godine u godinu potvrđujemo poslovanje s najvišim standardima u turizmu. Odlični rezultati svakako su ishod kontinuiranih ulaganja u podizanje kvalitete u MICE segmentu, a da bismo zadržali epitet najboljega poslovnog hotela u Hrvatskoj, kongresnu dvoranu Elafiti hotela Valamar Lacroma Dubrovnik od ovoga smo proljeća opremili dvama dodatnim laserskim projektorima koji osiguravaju vrhunski prikaz slike te novim elektromotornim projekcijskim platnima, koji zajedno čine dvostruku projekciju u skladu s najsuvremenijim tehnološkim zahtjevima“, dodala je Tovarac. Obujam ulaganja, najveći kongresni kapaciteti u regiji te stručno osoblje samo su neki pokazatelji postavljanja visokih standarda u području organizacije poslovnih događanja Valamarovih dubrovačkih objekata, bez obzira na to je li riječ o manjim sastancima ili pak velikim kongresima koji okupljaju tisuće sudionika.