Domaće tvrtke posljednjih godina sve više pozornosti posvećuju zdravlju svojih zaposlenika i potiču ih na spotske aktivnosti te se istodobno razvija sportski duh i njeguje dobar običaj druženja s kolegama iz drugih kompanija.

Upravo je takav koncept druženja od ove godine ponudio u travnju i prvu utrku B2B Trail u Baški na otoku Krku, koja sadržava sve navedeno od zabave, turizma, druženja, team buildinga do sportskog programa i trail-utrke u kategorijama od 6 km i 15 km. Odlično uređene i atraktivne trail-staze bile su idealne za početnike i sve koji žele uživati u egzotičnoj prirodi, ali i za iskusnije koji će ciljati trkačke rezultate i braniti boje svoje kompanije.

Više od 600 zaposlenika iz 55 kompanija iz Hrvatske, Slovenije, BiH i Srbije odlično se zabavilo na ovom sportsko-turističko-zabavnom događanju. Iako se nisu ganjali rezultati, nego je u prvom planu bilo druženje, natjecateljskog duha i odlične atmosfere nije nedostajalo, posebice na koncertima, partyjima i uživanju u bazenima i smještaju našeg hotela Valamar Corinthia. Naš je tim brojao više od 40 sudionika te je proglašen najboljim timom u istoimenoj kategoriji zbrojem najboljih rezultata s kratke i duge staze. Na dužoj stazi od 15 kilometara treće je mjesto osvojio Dino Dejak iz Sektora prodaje, dok je 3. i 4. mjesto pripalo Patriciji Golji i Kristini Golji iz Sektora operacija. Na kraćoj stazi od 6 kilometara Andrea Trifoni iz Sektora prodaje završio je osmi, a Iva Čavlek iz Sektora direktnog marketinga osvojila je 14. mjesto. Bravo, kolege!