Ove su sezone naši djelatnici hotela Corinthia, Atrium, Adria i Zvonimir u Baški organizirali prvi Dan hotela.

Cjelodnevni zabavni program ispunjen gastronomskim užicima i animacijskim aktivnostima održao se u tematskom ozračju starog Rima. Vrijedni timovi svih sektora danima su izrađivali dekoracije, gradili rimske stupove, vezali bršljan te pleli vjenčiće od lovorova lista kako bi hotele ispunili posebnim ozračjem.

Na sam su Dan hotela, 2. kolovoza, već od ranoga jutra hostese ispred restorana, osoblje na bazenu, recepciji wellnessa i animatori bili obučeni u toge s vjenčićima lovorova lista pozivajući sve goste na proslavu. (Inače je bilo potrebno izraditi 150 vjenčića za sve naše zaposlenike). Program je započeo jutarnjom jogom i plesom u bazenu, a potom su uslijedile Cezarove igre i škola koktela za goste bazena. Zasigurno je jedan od ključnih trenutaka bila rimska gozba u 13 sati na travnatoj površini kraj bazena – za sve smo goste pripremili ručak u rimskom stilu. Bilo je tu mesa, priloga, vina, voća, svega što se moglo pronaći na nekadašnjim pravim rimskim gozbama.

Zabava se nastavila na bazenu uz DJ-a i razne igre. Naravno, niti najmanji nisu ostali bez svog dijela proslave – taj su se dan u posebno ukrašenom dječjem klubu izrađivali rimski ukrasi, kacige gladijatora i mačevi, učili rimski brojevi, igrale gladijatorske igre i potraga za rimskim blagom. Pravi spektakl priređen je navečer na bazenu uz Mini disco i kino na otvorenom – gledao se, naravno, Asterix protiv Cezara. Odrasli su pak uživali u večernjem partyju uz obaveznu bijelo-zlatnu odjeću, izvlačenje tombole, tortu i pjenušac za sve te neizostavni vatromet. Bravo za naše kolege iz Baške!