Od 21. do 23. lipnja očekuje nas i prvo izdanje Krk Music Festa, tri dana prepuna raznovrsne glazbe, jedinstvene gastronomske ponude te zanimljivih radionica.

Ljubitelji glazbe uživat će u nastupu harfistice na laserskoj harfi, muziciranju na bocama i nastupima raznih zborova, a moći će se okušati i u DJ-iranju i „maloj školi“ beatboxanja. Nismo zaboravili ni najmlađe jer se za njih sprema zanimljiva edukativna predstava „Priča o zvuku“ u suradnji s kazalištem „Mala scena“.

Vrhunac festivala bit će dva velika besplatna koncerta na Rivi: 22. 6. dolazi ikona hrvatske glazbene scene Josipa Lisac uz predgrupu Grapevine Babies, a dan kasnije očaravajuće The Frajle s predgrupom Sudar Percussion, otkačenim udaraljkaškim sastavom koji rade posebne obrade djela klasične i popularne glazbe.

Uz bogat zabavni sadržaj tu je i internacionalni Street Food Market, na kojem će svi okupljeni na atraktivnim „food truckovima“ moći kušati jela iz različitih dijelova svijeta. Na Street Food Marketu posjetitelje tako očekuje raznovrsna ponuda burgera, wrapova, burrita i i brojnih ostalih street food jela, od orijentalnih do zapadnjačkih. Kao šećer na kraju, gosti festivala moći će se zasladiti zanimljivim slasticama poput nizozemskih palačinki i sladolednih rolica. Odlično za početak ljeta, zar ne?