Kako bismo izgradili snažnu i održivu kulturu usluge, prvi je korak stvoriti čvrste temelje. Temelj čine razumijevanje, zajednički jezik i učinkoviti alati.

Sredinom travnja ugostili smo gospođu Lindu Tan, edukatoricu tima Up!your service koja nam je predstavila pet novih alata programa Up!lifting koji će nam pomoći u stvaranju još bolje kulture usluge:

  • UP the Loyalty Ladder
  • Bounce! With Service Recovery
  • Building Powerful Partnership
  • The Cycle od Service Improvement
  • Managing Customer Expectations.

Na radionici su sudjelovali svi direktori Collection i VHR objekata, njihovi asistenti i naši Up!ambasadori, a drugoga su im se dana pridružili i voditelji pojedinih odjela koji su preko specifičnih primjera generirali nove ideje i aktivnosti s ciljem poboljšanja usluge.

Novih pet principa sigurno će nam pomoći u daljnjoj provedbi Up!kulture preko internih treninga svim našim djelatnicima kako bismo ispunili našu viziju, a to je biti lider u odmorišnom turizmu i partner turističkim destinacijama pri stvaranju autentičnih doživljaja.

„Na radionici Up!your service saznali smo kako još više osnažiti svoju uslugu – interno i eksterno – prema gostima, ali i zaposlenicima. Naši su gosti navikli na odličnu razinu usluge, a naš je posao uvijek učiniti korak više i truditi se pružati nezaboravna sjećanja svim našim gostima svakoga dana. Radionica je bila zaista izvrsna, gospođa Linda Tan nas je motivirala da i dalje dijelimo svoja iskustva, unaprijedimo svoje vještine te da se nastavimo brinuti o našim gostima i zaposlenicima kako bismo i dalje imali izvrsne rezultate kvalitete.“

Dražen Mofardin, voditelj hotela Valamar Zagreb