Još je jedna uspješna sezona iza nas, no to ne znači da se odmaramo i spavamo na lovorikama. Naprotiv! Nadolazeća jesen i sljedeće razdoblje potpuno su u znaku radova, prije svega u Rapcu i Poreču.

Naše investicije u Rapcu

Velikim partyjem za zaposlenike i lokalnu zajednicu u The Beach Beat Clubu krajem rujna proslavili smo uspješan završetak još jedne odlične sezone, kako u samoj destinaciji Rabac, tako i u ostalim destinacijama u kojima poslujemo. The Beat Beach Club jedan je od triju novih objekata u Rapcu otvorenih ovoga ljeta i prva naša veća investicija (osam milijuna kuna) usmjerena u ovu destinaciju. Proslava završnice uspješne sezone bila je i prilika za najavu početka opsežnih radova na dvama novim luksuznim ljetovalištima u Rapcu Family Life Bellevue Resort 4* i Valamar Girandella Resort 4* u sklopu investicije vrijedne pola milijarde kuna, a planirajmo njihovo otvaranje već početkom sljedeće turističke sezone. Osim sveobuhvatnih višemjesečnih radova na novim objektima, planirano je uređivanje i obnavljanje okolne infrastrukture s ciljem podizanja kvalitete cjelokupne ponude destinacije Rabac, uključujući plaže, šetnice, parkirališta i biciklističke staze.

Rabac1

Početkom listopada počela je rekonstrukcija hotela Bellevue i Albona koji će već iduće godine postati Family Life Bellevue Resort 4* s kapacitetom od 372 sobe. Nova ulaganja u bazene, restorane, plaže, zabavne i ostale sadržaje u ovom resortu značajno će unaprijediti kvalitetu usluge prema standardima vodećega svjetskog turoperatora TUI, koji u Family Life Bellevue Resort 4* planira dovesti oko 80 000 gostiju. U Valamar Girandella Resortu 4* obnovit će se sva tri paviljona, centralna zgrada s restoranom te tri vile za smještaj gostiju, a dio radova planiran je i za 2018. godinu. Valamar Girandella Resort moći će nakon obnove primiti goste u 399 smještajnih jedinica.

Upravna zgrada u Poreču

S prvim danom listopada započeli smo i opsežne radove proširenja naše zgrade Uprave u Poreču. Završetak radova planiran je za travanj sljedeće godine, a dogradit će se novih 2185,32 m2 ukupne neto površine. Cilj je rekonstrukcije poboljšavanje poslovnih i komunikacijskih procesa, povećavanje potrebnih prostornih kapaciteta te unapređivanje vanjskih prostora, okoliša i jačanje uočljivosti vizualnoga identiteta upravne zgrade Valamar Riviera Poreč u skladu s filozofijom suvremenoga uredskog poslovanja u okvirima turističke djelatnosti. Sve to bit će vidljivo već pri samom ulasku u novu zgradu i Valamar recepciju inspiriranu osjećajem ulaska u hotel s recepcijom i lobbyjem. Napravit će se ured za sezonsko zapošljavanje kako bi se nove zaposlenike na jednom mjestu upoznalo i uputilo na njihova buduća radna mjesta u objektima. Dobit ćemo i novi interni restoran s barom i vanjskom terasom i predvorje s caffe barom. Osim bogatog sadržaja F&B dijela kao i drugih zajedničkih prostora u prizemlju zgrade, u planu je kreativni box, biblioteka i jako iščekivani prostor za rekreaciju u suterenu. Sve u svemu, već ćemo sljedeće godine dobiti gotovo novu zgradu posve u skladu sa suvremenim arhitektonskim rješenjima, koja u potpunosti odaje sliku našeg brenda, perjanice turizma i ugostiteljstva u Hrvatskoj.