Stotinjak kostimiranih izvođača (samba plesačica, samba bubnjarskih baterija, zumba plesačica, plesača capoeire, artista, žonglera i priređivača vatrometa) iz Brazila, Mađarske, Italije, BiH, Slovenije, Ukrajine, Rusije, Kube i Dominikanske Republike 19. je srpnja sedmi put zaredom na Rajsku plažu  donijelo duh Copacabane i radosti života i plesa.

Zagrijavanje je počelo u rano poslijepodne da bi se navečer održala samba povorka svih sudionika festivala. Vrhunac večeri bio je petosatni program na pozornici u kojemu je uživalo gotovo 6000 okupljenih gledatelja. Izvrsna energija, ples i dobra glazba ispunjavali su Rajsku plažu do ranih jutarnjih sati, a prigodna ponuda jela i pića koja idu uz vruće latino ritmove dodatno je obogatila cijeli spektakl održan pod sponzorstvom naše kompanije.

Sve okupljene prigodno je pozdravio i direktor Glavnog ureda HTZ-a Kristjan Staničić, koji nije krio oduševljenje ovom manifestacijom koja dodatno promovira i obilježava turističku ponudu Lopara i Raba i cijele Hrvatske.