Ovog ljeta Valamar je posjetilo mnogo influencera, izdvajamo samo četvero koji su za svoje pratitelje svakodnevno objavljivali fotografije i videe iz naših objekata Vallamar Collection Marea Suites i hotela Valamar Collection Imperial.

Talijanka Nicole Pizzato, profilirala se kao jedna od najpoznatijih tamošnjih blogerica i influencerica koja se prvenstveno bavi obiteljskim temama. U Valamar Collection Marea Suites boravila je sa svojom kćeri krajem srpnja, a po povratku u Italiju 151 tisući pratitelja na Instagramu je kazala da je tjedan dana provela u raju te da je Valamar sinonim za vrhunski odmor i opuštanje.

U Valamar Collection Marea Suites boravila je i Jenny R- Mamazou, britanska influencerica koju prati skoro 17,5 tisuća ljudi, dok je hotel Valamar Collection Imperial posjetio jedan od omiljenih austrijskih lifestle, fashion i travel blogera, Hank Ge, kojeg na Instagramu prati čak 306 tisuća ljudi te njegove sunarodnjakinje, blizanke Desiree & Jennifer Selmanović. Sestre su se složile da je boravak u Valamar Collection Imperial Hotelu poput odmora u raju te poručile svojim 80,5 tisuća pratitelja na Instagramu, da bi ovdje mogle ostati zauvijek. Posebno ih je oduševilo što su u hotelu doručak mogle naručiti u bilo koje doba dana.