Svi se radujemo čak i najmanjem poklonu za rođendan. Često nije važno koliko je vrijedan, cijenimo pažnju koju nam je netko poklonio, vrijeme koje je utrošio da se raduje s nama i trud koji je uložio da svojom prisutnošću uveliča i uveseli taj poseban dan u godini. Brojni naši gosti tijekom boravka u našim objektima slave rođendane, a mi kao njihovi domaćini to pratimo i trudimo se malim poklonom pokazati gostu našu pažnju.

Rođendani u kampovima poseban su izazov: poklon se ne može samo „ostaviti u sobi“, nego ga se mora osobno uručiti. To traži od naših djelatnika i posebne vještine komunikacije te posebnu srdačnost i ljubaznost kako čestitanje rođendana gost ne bi doživio kao rutinu i obavezu, nego kao prekrasno iznenađenje i radosni čin brižnog domaćina.

U Camping Resortu Lanterna posebno se trude osmisliti rođendanski doživljaj čestitanja gostima. Mala delegacija sastavljena od jednog Valamarova akademičara u pratnji djelatnica recepcije ili animacije dolazi na parcelu s balonima i vrećicom u kojoj je rođendanski poklon. Slijedi čestitanje, igra s djecom ako ih ima, zajedničko fotografiranje, ponekad i torta… A onda naknadno u komentarima anketa često nalazimo upravo oduševljenje gostiju rođendanskom pažnjom domaćina. Tako radost i veselje tog posebnog doživljaja postaju nezaboravno sjećanje naših gostiju.