Krajem siječnja u hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik održan je prvi ovogodišnji Skup radnika za regiju Dubrovnik – Babin kuk. Odaziv je prema očekivanjima bio iznimno dobar jer se okupilo 100-tinjak zaposlenika, a pitanja je bilo mnogo. Naravno, na sva su pitanja kao i uvijek pristigli i konstruktivni odgovori.

Predsjednik Radničkoga vijeća Ivica Mikulčić izvijestio je nazočne o radu u razdoblju od posljednjega održanog Skupa radnika, a posebno je pohvalio projekt stipendiranja učenika, plan zapošljavanja dodatnih 150 zaposlenika na stalnim radnim mjestima u operacijama u svim destinacijama, naš magazin VIV te festival Poreč open air.

Direktor operacija destinacije Dubrovnik Ivan Karlić govorio je o rezultatima poslovanja u 2016. te planovima za ovu godinu, s naglaskom na investicije i nove projekte.

Na skupu su također sudjelovali i predstavnici obaju sindikata odnosno Sindikata Istre, Kvarnera i Dalmacije te Sindikat turizma i usluga Hrvatske, koji su se ukratko obratili prisutnima.

Dobra atmosfera, otvorena diskusija i aktivno sudjelovanje svih prisutnih pokazatelji su korisnosti i važnosti skupova radnika, već ustaljene dobre prakse u našoj kompaniji.