Proslavljeni nogometaši, ali i rukometaši rijetke trenutke za odmor i uživanje s obitelji odlučili su provesti u našim hotelima u koje se neki od njih vraćaju svake godine

Posljednjih godina Dubrovnik nije omiljena destinacija samo filmaša i svjetskog jet seta nego je sve više i grad koji obožavaju slavni sportaši, što potvrđuje prilično impresivan popis poznatih imena koja su za svoje rijetke dane odmora odabrala baš Valamarove hotele u Dubrovniku.

Nakon fantastičnog nastupa na Europskom prvenstvu, naša dvojica nogometnih reprezentativaca Ivan Perišić i Nikola Kalinić sa svojim obiteljima uživali su u vrhunskoj usluzi hotela i znamenitostima grada podno Srđa.

Osim proslavljenih nogometaša, Valamarove hotele biraju i slavni rukometaši. Domagoj Duvnjak s djevojkom Lucijom Žulj i inače godinama ljetuje u Dubrovniku te boravi u Valamarovim hotelima, baš kao i njegov kolega Kiril Lazarov. Također su naše hotele odabrali i rukometaš Jacob Heinl te kapetan njemačke rukometne reprezentacije Steffen Weinhold.

Odmor u Dubrovniku Domagoj Duvnjak iskoristio je i za sportske aktivnosti pa je, u ime Valamara, bio i sudionik ždrijeba Divlje lige, prvenstva dubrovačkih kupališta u vaterpolu pod sponzorstvom Valamara.