Kamp Istra Sunny Camping 2* u Funtani na jesen ulazi u drugu fazu investicije te sljedeće sezone postaje vrhunsko kamping ljetovalište.

Već ove jeseni krećemo s novim investicijama, među kojima je i repozicioniranje sadašnjeg kampa Istra Sunny Camping 2* u vrhunsko kamping ljetovalište pod nazivom Istra Premium Camping Resort. Nakon ove velike investicije Istra Premium Camping Resort će, osim što će postati u potpunosti tekstilni, imati veliki obiteljski Aquapark s čak 1000 kvadratnih metara vodenih površina, veliku zabavnu dvoranu s kinom, pozornicom, dječjim klubovima i igraonicama te Super Maro programima za djecu, jednu od najljepše uređenih Valamar plaža s pogledom na stari grad Vrsar, Piazzu, restorane, barove, V Sport Park i igrališta, kao i glamping šatore te luksuzne mobilne kućice s privatnim bazenima.

Repozicioniranje proizvoda prema ponudi više dodane vrijednosti u segmentu kamping ponude dio je strategije razvoja i investicija u Valamaru. Istra Premium Camping Resort bit će ljetovalište najviše razine s bogatom ponudom i odličnom uslugom, koji će otvoriti i dvjestotinjak novih radnih mjesta te zasigurno biti jedan od najboljih kampova u Europi“, istaknuo je Bruno Radoš, direktor operacija za kampove i direktor regije.

Istra Sunny Camping ostaje naturistički do redovnog zatvaranja kampa za ovu sezonu 30. rujna, a za sve njegove dosadašnje goste koji žele ostati naturisti osigurali smo izvrsne pogodnosti i mogućnost odabira između Solaris Camping Resorta 3* u Poreču i Bunculuka Camping Resorta 4* u Baški na otoku Krku. Dugogodišnje goste koji su u kampu Istra boravili cijele sezone pozvali smo da – po istim cjenovnim uvjetima kao i ove godine – i u 2019. godini ostanu boraviti u novouređenom Istra Premium Camping Resortu. Vjerni gosti kampa Istra koji su pak zainteresirani za kraće boravke moći će u novom Istra Premium Camping Resortu ostvariti popust od 20 % na sve ostale smještajne opcije.

Valamar je inače među prvima na Mediteranu počeo razvijati premium kampiranje s prvim kampom s pet zvjezdica u Hrvatskoj na Krku, Krk Premium Camping Resort 5*, značajnim ulaganjima i podizanjem razine usluge u Lanterna Premium Camping Resort 4* u Poreču te u ostalim kampovima portfelja. Vrijednost investicija za 2019. godinu (među kojima je i repozicioniranje kampa Istra) iznosi ukupno 616,5 milijuna kuna.