Polaznici Srednje šola za gostinstvo in turizem Celje, posjetili su početkom godine naš Valamar Dubrovnik President Hotel i od naših kolega gotovo mjesec dana učili što je sve potrebno da bi usluga koju gostima pružamo uistinu bila vrhunska.

Šestero srednjoškolaca raspoređeno je u različite odjele. Sanja Kunce, voditeljica wellnessa, pružila im je uvid u način funkcioniranja tog atraktivnog i iznimno važnog segmenta poslovanja, a Zlatko Herenda, šef kuhinje, otkrio im je zašto su naši restorani u samom vrhu hrvatske gastronomije.

Željko Bjelobaba, voditelj recepcije, pokazao je učenicima velik raspon obaveza koje zaposlenici na recepciji uistinu pokrivaju, a Luka Travarević, pomoćnik voditelja hrane i pića, kako osmisliti ponudu koja će zadovoljiti gosta kvalitativno, kvantitativno te cjenovno. Učenici su aktivno sudjelovali u mnogim obavezama te su bili iznimno zadovoljni jer su iz prve ruke doznali kako to izgleda raditi u hotelu što će im pomoći u odlučivanju u kojem se smjeru dalje žele razvijati. Slovenski učenici Valamarove objekte posjećuju već nekoliko godina u sklopu Erasmus projekta “Diversity in Mobility for Synergy Impact“.