Snijeg je već zabijelio austrijski Obertauern, pa se svi oni željni zimskih radosti slobodno mogu zaputiti sjeverno, gdje ih spremno čeka naš Valamar Obertauern 4*.Smješten na 1700 metara nadmorske visine, Valamar Obertauern 4* jamči savršen odmor u salzburškim Alpama, a svoja vrata skijašima otvara 29. studenog. Hotel ima izravan pristup skijaškoj stazi (ski in/ski out), čak 26 žičara te skijaške staze različite zahtjevnosti i ukupne dužine 100 km, s time da su vrhunski sadržaji skijališta i nadaleko poznata après-ski ponuda za skijaše svih uzrasta u neposrednoj blizini.

Budući da Hrvati na skijanje najviše vole ići od 4. do 11. siječnja, što je i poznato kao “hrvatski skijaški tjedan”, u tom razdoblju pripremili smo im posebnu ponudu koja im omogućuje da dvoje djece mlađe od 15 godina u hotelu borave besplatno uz dvoje odraslih. Inače, ovisno o veličini sobe, cijena smještaja s polupansionom za dvije odrasle osobe iznosi 200 eura, a za dvije odrasle osobe s dvoje djece 350 eura dnevno. Hotel ima 80 smještajnih jedinica te sve goste očekuje širok izbor udobnih soba i suiteova s pogledom na planine, kao i raznoliki sadržaji za zabavu i opuštanje, dok je za najmlađe osigurana zabava u Maro Clubu uz inovativan animacijski program.

Naše goste u sezoni 2019./2020. čeka i niz noviteta, poput obnovljene wellness zone sa sobom za opuštanje, hidromasažnom kadom i sobom za tretmane uljepšavanja, Balance Mediterranean Spa by Valamar, u kojem se koristi organska kozmetika na bazi mediteranskog bilja i mediteranskih sastojaka, lokalnih i priznatih svjetskih proizvođača. Obnovili smo i predvorje hotela, hotelski restoran te imamo novi fitness centar. U show-cooking restoranu Maremonti moći će uživati u delicijama mediteranske, lokalne i međunarodne kuhinje.