Krajem rujna ugostili smo prvu dosad luxury studijsku grupu iz Velike Britanije. Riječ je o najboljim prodavačima i product menadžerima vodećih britanskih agencija, specijalistima za high end luxury, koji pripremaju à la carte kataloge sa samo nekoliko pažljivo odabranih hotela po destinaciji, a ovamo su došli ekskluzivno za Valamar i destinaciju Istru.

Naravno, to ne bi bilo moguće bez podrške i maksimalnog angažmana mnogobrojnih kolega iz objekata i našeg VEC odjela, a lavovski posao organizacije je odradila naša kolegica iz odjela prodaje Iva Brknjač u suradnji s GSA-om Hosmark Hotels, odnosno njihovom djelatnicom i našom desnom rukom za luxury leisure segment na britanskom tržištu Rowan Hampson.

Iva i Rowan bile su domaćini i vodiči tijekom boravka naših gostiju. Cilj programa bilo je upoznavanje agenata s našim ključnim Collection objektima u Istri, a sve kako bismo ostvarili suradnju i ušli u najprestižnije à la carte programe. Ovo je ujedno i velik pomak u pozicioniranju našeg Collection brenda kao ozbiljnog igrača u luxury segmentu na globalnoj razini.

Za smještaj ukupno sedam agenata (iz agencija Classic Collection, Trailfinders, Lotus Group, Kenwood Travel, Flight Center) odabrali smo Valamar Collection Girandella Resort, Adult hotel te im organizirali razgledavanje Valamar Collection Marea Suitesa i objekta u kojem su bili smješteni. Uz to, predstavili smo im i projekt Valamar Collection Pinea Hotela. Bit će to luksuzni cjelogodišnji hotel s pet zvjezdica i 514 smještajnih jedinica, u okviru kojeg će se nalaziti i najveći hotelski event centar u Istri s kongresnim kapacitetom od 1200 gostiju. Projekt predstavlja transformaciju porečkog turizma prema onom više kvalitete, koji će otvoriti 500 cjelogodišnjih radnih mjesta, dovesti goste više platežne moći, povećati potrošnju, produljiti turističku sezonu i poboljšati kvalitetu plaža i šetnica u zoni Pical za građane i goste grada Poreča.

Sve u svemu, s našim smo gostima proveli dva nezaboravna dana tijekom kojih su imali prilike svim osjetilima doživjeti najbolje od Valamara i istarske regije. Ostali su zatečeni prirodnim ljepotama i raznolikošću Istre. Kamere su neprekidno radile, a Instagram se umalo srušio od silnih objava.  Posebice su ih oduševili visok standard smještaja te kvaliteta hrane, pića i usluge, a i stalno su naglašavali naše gostoprimstvo iz srca koje se osjeti na svakom koraku.

Hvala svim kolegama koji su sudjelovali u ovom pothvatu, koji je već urodio plodom. Naime, počeli su nam pristizati upiti za suradnju u sezoni 2020. Bravo za sve!