Od ukupno 705 milijuna kuna investicija Valamar Riviere u 2018. godini, više od 83 milijuna kuna uloženo je u kapacitete u destinaciji Krk. Najveća je ovogodišnja investicija na otoku Krku u kamp Ježevac, koji je uz dodatna ulaganja ušao u premium kamping brend.

U Ježevac Premium Camping Resortu napravljen je velik iskorak u kvaliteti smještaja, dodatnim sadržajima i infrastrukturi, uključujući i postavljanje novih Poolside parcela pored bazena, novih Lungomare Premium camping homeova te zamjenu dodatnih 18 dosadašnjih kućica novim smještajnim jedinicama premium kategorije.

Lungomare Premium camping homeovi stvoreni su za potpuno opuštanje. Luksuzni smještaj i prateći sadržaj naselja od prekrasne šetnice, obiteljske plaže ili plaže samo za odrasle do dječjih igrališta i beach bara s uvijek izvrsnom atmosferom zadovoljavaju različite ukuse i potrebe svih generacija. Svi koji priželjkuju odmor u prirodi, lješkarenje na vlastitoj terasi s pogledom na more i primamljivi miris roštilja na pravom su mjestu. Obiteljima se sviđaju Lungomare Premium camping  homeovi s dvjema spavaćim sobama, a za dvije obitelji koje zajedno ljetuju ili društvo prijatelja savršen je izbor prostrani Lungomare Premium Family camping home s čak trima spavaćim sobama, dnevnim boravkom s kuhinjom i sofom, dvjema kupaonicama i terasom na kojoj su garnitura za sjedenje i ležaljke te može primiti šest odraslih osoba. Parovi pak hvale romantičan prizor zalaska sunca s opuštajuće terase Lungomare Premium Romantic camping chaleta smještenih u blizini bajkovite šetnice i mirne plaže za odrasle.
U Ježevcu su prije početka sezone završeni radovi te je otvorena nova zona bazena sa sunčalištem i  dječjim toboganima. Sunčališta na vanjskim bazenima u Ježevac Premium Camping Resortu idealna su za odmor s beskonačnim pogledom na otoke Kvarnera. Izgrađena su i nova dječja igrališta pa najmlađi u jednom od najpopularnijih Valamarovih kampova na Krku imaju na raspolaganju dodatne zabavne sadržaje za doživljaj najboljeg odmora.

Šljunčana plaža s kamenim platoima, duga 800 metara, ima blag ulaz prilagođen i osobama s posebnim potrebama, a pogodna je za obitelji i parove, ali i aktivne goste. Tu su i kućni ljubimci dobrodošli jer se na posebnom dijelu plaže i oni mogu kupati. Plaža se prostire duž cijelog kampa, a more je kristalno čisto. Obilježena je Plavom zastavom kao jamcem čistoće te je idealno mjesto za potpuno opuštanje uz dobru knjigu u hladu slamnatih suncobrana ili opuštajuću šetnju promenadom uz miris borova. Dodatni sadržaji na plaži uključuju bar i grill-restoran te velik izbor vodenih sportova. Gosti mogu uživati na ležaljci ispijajući omiljeni koktel iz obližnjeg beach bara ili pak dogovoriti masažu na otvorenom.

Mogu i okupiti ekipu i zaigrati odbojku na pijesku, okušati se u nekom od vodenih sportova dostupnih u sportskom centru na plaži ili možda unajmiti kajak i krenuti u otkrivanje morske obale. Dodajmo i da plaža ima kabine za presvlačenje, tuševe, spasilačku opremu i drugo. A u Ježevcu se posjetitelji od ovog ljeta mogu koristiti i punionicom elektrovozila.