Henry Ford jednom je rekao da je uspjeh je zajamčen ako se svaki pojedinac kreće naprijed zajednički s timom!

U nastojanjima da gostima kreiramo nezaboravna sjećanja, timski rad je bitan, i to ne samo u fazi osmišljavanja jedinstvene usluge, nego i cijelo vrijeme realizacije te usluge. Samo zajednički, u timu, možemo stvoriti doživljaj koji ćemo i mi i naši gosti nositi u srcu zauvijek! Gosti zbog jedinstvenog i nezaboravnog doživljaja koji smo im pružili, a mi zbog ponosa što smo ga mogli kreirati!

Uz zalazak sunca i pogled na Elafite, ona je rekla „da“

Jedan je gost kontaktirao s hotelom sa željom da organizira posebnu prosidbu djevojke, koja Dubrovnik smatra najromantičnijim mjestom na svijetu. Tražio je poziciju s lijepim pogledom, ali i privatnost samo za njih dvoje te smo odlučili iskoristiti terasu kongresne sale Olipa koja je potpuno zaklonjena od svih pogleda. Gošći je sve predstavljeno kao ekskluzivna večera za koju je i napravljen poseban jelovnik, a cijelo ih je vrijeme služio i samo njihov konobar. Prije samog događaja, od odvojenog ulaza do njihova stola, posute su latice ruža, stol je dekoriran i na terasu su postavljene svijeće. Cijeli tijek događaja zabilježila je i fotografkinja koja se popela na krov da dobije što bolje slike, a da pritom ne otkrije pravu svrhu večere. Organizirana je i violinistica s kojom je dogovoren popis omiljenih pjesama njegove djevojke, a zahtjev za pjesmom Eda Sheerana Thinking out loud bio je znak za osoblje da je vrijeme za prosidbu. Budući zaručnici pri dolasku nisu mogli sakriti oduševljenje kada su im razmaknute zavjese koje su skrivale vrata terase s koje je pucao pogled na zalazak sunca iznad Elafita. Put do stola napravljen je od ruža i svijeća, a sve je bilo popraćeno zvukovima violine.

Atmosfera ne bi bila potpuna ni bez dobre boce crnog vina za koje su se pobrinuli naši članovi F&B tima. Gospodin Shah je poželio posebnu pjesmu i poveo gospođicu Meeru do ruba terase pod izlikom da zaplešu. Naravno, prava namjera ubrzo je otkrivena i rezultirala je sudbonosnim – DA!

Još jedno „da“ uz romantični zalaz sunca u Baški

Ovoga su rujna u Baški na otoku Krku u hotelu Atrium naši zaposlenici svojim trudom satkali dio nečije budućnosti. Gost, koji je inače boravio na jahti u marini Punat, želio je zaprositi svoju djevojku baš u našem hotelu. Sve je trebalo biti naravno tajno! Apartman je rezerviran i započele su pripreme. Mladi par je tako poslije dolaska u hotel dočekao romantično dekorirani apartman, jedan od najekskluzivnijih koje hotel nudi, naravno sa saunom i jacuzzijem, te je postavljen romantični stol za večeru na balkonu apartmana. Večera se sastojala od šest slijedova, a zadnji je bio paketić s prstenom i pismom. Uz obilje pjenušca i vina, mladi par je zatražio čak i doručak u sobu, a kako bi dodatno uživali, odobren im je i kasniji izlazak iz apartmana.

Vjerujemo da su naši djelatnici svojim zalaganjem pomogli početku jedne obitelji te da smo mladom paru poklonili nezaboravna sjećanja za cijeli život!