Udruga Veliko srce malom srcu u hotelu Valamar Pinia

Odlazak u Poreč nam je zasigurno omogućio da provedemo kvalitetno vrijeme s našom djecom te smo u potpunosti mogli biti posvećeni njima“, kazali su naši dragi prijatelji iz udruge Veliko srce malom srcu. Bila je ovo odlična prilika da se i djeca, ali i roditelji, koji su i inače jedni drugima podrška i utjeha, podruže, razmijene životna iskustva, probleme i uspjehe djece… Pohvalili su smještaj i hranu te posebno naše ljubazne i uslužne zaposlenike koji, kako kažu, daju toplinu jednom hotelu. Donosimo i nekoliko dojmova roditelja koji su nas jako ganuli, ali i razveselili.

 „Kad razmislim, vjerojatno ne postoje riječi koje bi opisale kako sam se osjećala i kako se još osjećam nakon pružene prilike i vikenda u apartmanima hotela Valamar Pinia. Vjerujem da te tri noći nisam ni spavala jer mi je bilo žao provesti sate spavajući, a ugodno vrijeme uz drage prijatelje i predivan ambijent može proletjeti. Hvala na iznimno ljubaznim djelatnicima, ugodnom smještaju, predivnom okruženju, prefinoj klopi i delicijama, torti i večeri iznenađenja na poklon… Moja djeca još uvijek navečer najslađe zaspu kada razgovaramo o događajima iz Poreča. Bilo je to naše prvo ljetovanje uz more. Hvala vam svima na ostvarenju sna.“

Irena Gros i obitelj!

 „U Poreču smo proveli četiri prekasna dana, vrijeme nas je poslužilo te smo uživali u ljepotama grada. Četiri smo dana imali ‘kraljevski tretman’, osoblje hotela od recepcije do restorana odlično, uvijek nasmijano, spremno pomoći i udovoljiti našim željama, a apartman svaki dan čist. Djeca su uživala u kupanju i druženju. Ovdje smo imali priliku podružiti se i mi roditelji i naša djeca te učvrstiti poznanstva. Bar na nekoliko dana zaboravili smo na sve naše probleme. Hvala na četiri prekrasna i nezaboravna dana.“

Ivana Zagrajski

Caritas u Poreču

Četiri predivna i većinom sunčana dana u Poreču korisnici Kuće sv. Vinko Paulski Caritasa Sisačke biskupije proveli su na najbolji mogući način – šetajući uz more, uživajući u morskome zraku i suncu na plažama, razgledavajući povijesne i kulturne znamenitosti grada te uživajući u ugodnoj atmosferi hotela. Javljaju nam da im je bilo jako lijepo i da su baš u svemu uživali. „Ovaj kratki odmak od svakodnevice pružio nam je mogućnost za odmor, relaksaciju i zabavu, što ćemo još dugo pamtiti“, poručuju naši dragi gosti.

Nezaboravni provod u Baški

Svojih nekoliko nezaboravnih dana u Baški proveli su članovi Udruge USPON. Bio je to njihov prvi posjet otoku koji ih je potpuno oduševio, a šetnja i upoznavanje Baške bile su im omiljene aktivnosti.

Na plaži su uživali u toplim sunčanim danima, a bazen hotela bio je apsolutni hit. Kažu nam da su se čak su se i nesigurni plivači ohrabrili i opustili u predivnom ambijentu. Nakon brojnih aktivnosti Usponovci su guštali u raznovrsnom izboru hrane u restoranu i jako im svidjelo što su si sami mogli točiti sokiće dok su divni djelatnici u restoranu pomagali u izboru i serviranju hrane. „Svi su bili jako ljubazni, no kuhar Adam koji je samo za nas napravio posebnu pizzu je na vrhu liste. Šaljemo mu puno pusa od svih Usponovaca“, naglašavaju naši mladi gosti.