Marina Camping Resort: Radnici su u zaista neopisivo dragi i pristupačni. Počevši od recepcije pa sve do vrtlara i tima za čišćenje, koji dan i noć čiste i uvijek su tako dragi ! Hvala 🙂

Lanterna Premium Camping Resort:

Valentino je najbolji jer nam je kreirao nezaboravna sjećanja! Vratit ćemo se sigurno! Ovo je najbolji kamp u Hrvatskoj! Super trendi i profesionalni djelatnici!

Krk Premium Camping Resort:

Osoblje je uvijek na usluzi. Jednom je gospodin čak kupio sladoled našem djetetu svojim novcem jer smo zaboravili novčanik 🙂 Sve je bilo super, hvala vam.

Ježevac Premium Camping Resort:

Pohvale Barbari na baru, uvijek je bila ljubazna i svaki dan pamtila naše narudžbe. Pohvale i noćnom recepcionaru koji nas je prijavio u 22 sata i pokazao nam gdje se sve nalazi u kampu. Valamarov rezervacijski centar nam je puno pomogao kad nam se auto pokvario. Svi su odlično govorili engleski i proslijedili sve detalje recepciji. Kamp je vrlo čist, svi su ljubazni i uslužni. Da smo bar mogli dulje ostati.

Orsera Camping Resort:

Vrlo lijep kamp s izvrsnim sadržajima. Vrlo ljubazni djelatnici na recepciji. Bila je oluja i ne možemo vjerovati koliko je djelatnika brzo očistilo kamp nakon toga. Bravo i hvala vam! Izvrsno smo se proveli. Vidimo se sljedeće godine!

Camping Škrila Luxury Mare Pitch (2)

Škrila Sunny Camping:

Prvi sam put bila u ovom kampu sa svojim roditeljima prije 30 godina. Nakon toga sam došla prije četiri godine i od tada dolazim stalno. Kamp je i dalje miran, čist i predivan. Osoblje je ljubazno kao i prije mnogo godina. Sanitarni je čvor također uvijek vrlo čist. Nastojte sve ovako zadržati, a moja obitelj i ja doći ćemo vam još mnogo puta.

Tunarica Sunny Camping:

Mi smo sa svime zadovoljni. Cijela naša obitelj misli da je ovo najbolji kamp u kojem smo do sada boravili. Čarobno, tiho mjesto s najboljom uslugom.

 

San Marino Camping Resort:

Ovdje sam dolazio još kao dijete, od svoje 7. godine, i uvijek sam bio sretan. Djelatnici na recepciji me uvijek dočekaju i isprate s osmijehom! J

Padova 3 Camping Resort:

Uživali smo u kampu. Mobilne kućice su čiste, klimatizirane, blizu plaže, restorana i marketa. Kamp je idealan za obitelji s djecom jer nudi razne sportske aktivnosti i animaciju za djecu. Djelatnici su ljubazni i uvijek na usluzi. Plaža je pješčana, čista i dobro uređena. Ovo je lijep kamp koji ima dušu!

Bunculuka Camping Resort:

Godinama dolazim u ovaj kamp, najviše jer je to najbolji FKK kamp na ovom području. Preporučujem ga obitelji i prijateljima, a tako ću i nastaviti. Atmosfera je opuštena. Samo tako naprijed, sačuvajte motivirano osoblje. Svi su vrlo ljubazni i ekstremno uslužni. Pohvala i Loreni s recepcije, spasiocima, Tomi, Mariju i Stjepanu.

 

POKAZATELJI ZADOVOLJSTVA

Ukupna ocjena zadovoljstva gostiju: 88 %

Up!lifting indeks: 95 %

Unbeliev.indeks: 72 %

Postotak pozitivnih komentara: 88 %.