Aleksandra iz bara na bazenu veoma je ljubazna, uvijek nasmijana i sretna! 🙂 Ovdje smo drugi put i opet smo se sjajno proveli. Sve je bilo odlično, posebno vaši djelatnici. Mnogi od njih su nam rekli koliko vole raditi ovdje, a to se vidi i na njihovim licima.

U Engleskoj nismo čuli nijednu lošu riječ o Hrvatskoj pa smo zato i došli. Vidim da ste shvatili kako poslovati jer obraćate pozornost na svakoga gosta i znate da će vam se onda vratiti. Bravo, samo nastavite tako! (Valamar Collection Girandella Resort)

Valamar Zagreb Hotel
Želim posebno pohvaliti Davora s recepcije i gospođu Snježanu koja nam je sobu održavala veoma čistom. Iskustvo je fenomenalno, prilično iznad očekivanja s obzirom na to da prvi put boravim u Valamarovu hotelu. Rado ću se za njega opredijeliti i u budućnosti.

 

Valamar Collection Girandella Resort
Svi su zaposlenici jako vrijedni. Posebno su nam se svidjele Sedina i Sabina jer su iznimno pažljive i ljubazne. Jako je dobar odnos cijena i usluga, sve je odlično organizirano, počevši od recepcije preko usluge prijevoza i zaposlenika do posluge i bazena.

 

Valamar Collection Dubrovnik President Hotel
Dragi zaposlenici, malo je reći da nam je bilo fino. Svi djelatnici koje smo sreli bili su divni. Posebno hvala djelatnicima vašeg restorana koji su našeg dvogodišnjaka tako lijepo prihvatili, ali i djelatnicima recepcije koji su izvrsni. Fantastično i sve pohvale! Velika hvala!

 

Valamar Argosy Hotel
Nikad nećemo zaboraviti gostoljubivost svih zaposlenika. Cjelokupno je osoblje bilo jako ljubazno, pristojno i sa smislom za humor. Iako su radili zaista naporno, uvijek su imali vremena za smiješak. Svi rade izvrsno.

 

Valamar Sanfior Hotel
Miloš, Zoran i Mirjana su super na svoj način te svako od njih ima određene kvalitete. Volimo ovaj hotel i njegove djelatnike pa se vraćamo u njega. Svi su djelatnici bili ljubazni, nasmijani i prijateljski raspoloženi.

 

Tirena Sunny Hotel by Valamar
Odlična gostoljubivost i usluga svih na recepciji, a posebno Marije koja nas je oduševila, objasnila nam kako doći do grada i što sve raditi u hotelu tijekom boravka.

 

Corinthia Baška Sunny Hotel by Valamar
Vaše je gostoprimstvo odlično, sve je bilo dobro. Predivan je hotel. Proveli smo se odlično. Svi su ljubazni i sve je predivno, bit ćemo sretni kada ponovno dođemo i definitivno ćemo se vratiti.

 

Valamar Atrium Baška Residence
Djelatnici su učinili sve kako bi naš odmor bio savršen. I djelatnici i hotel bili su iznad naših očekivanja. Sve pohvale svima, posebno Đurđi i Maku koji su učinili da se osjećamo kao kod kuće.

 

Eva Sunny Hotel & Residence by Valamar
Davor bio je vrlo ljubazan i ispričao nam je brojne zanimljivosti. U hotelu Eva osjećamo se kao kod kuće. Sviđa nam se što dopuštate kućne ljubimce pa možemo i s njima doći. 🙂


POKAZATELJI

Zadovoljstvo gostiju 88 %

Up!lifting indeks 95 %

Unbelievable indeks 71 %